Sari la conținut
Forum Roportal
Ampera

Pe agenda zilei. Evenimente externe

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

„pașaportul de aur” ... oferit de Putin membrilor clubului de mafioti :lol2:

Conditii de aderare:

 - printre cei așteptați să devină ruși, peste noapte, sunt și oameni de afaceri cu probleme penale în țările lor de origine.   Din RUSIA,  nu vor mai fi expulzați, fiind cunoscut faptul că ”Marele Urs” nu expulezază cetățenii și nici pe cei care i-a adoptat prin metode de genul ”pașaportul de aur”.

- să investească 10 milioane de ruble (130.000 de dolari) și să angajeze cel puțin 10 lucrători ruși.   Pentru a căpăta rezidența prin achiziția de proprietate sau obligațiuni guvernamentale, un aplicant va trebui să investească cel puțin 30 de milioane de ruble (390.000 de dolari).

 

https://evz.ro/putin-vrea-sa-i-atraga-pe-bogatii-lumii-cu-pasaportul-de-aur-conditiile-liderului-de-la-kremlin.html

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

The president of Honduras was supposed to be a drug war ally. U.S. prosecutors say he helped move cocaine in USA.

*Primul Articol de Sezon ... a inceput deja motivul pentru care Trump n-are cuvantul, ca el nu foloseste si asa Cocaina!!!

Se va vorbi despre asa ceva de acum incolo foarte multi timp.*

 

 The president of Honduras was supposed to be a drug war ally. U.S. prosecutors say he helped move cocaine (yahoo.com)

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Doliu uriaș în politica internațională! A murit „arhitectul” diplomației din SUA - Evenimentul Zilei (evz.ro)

Deloc nu este urias acest doliu in US, despre sotia lui Engelbert Humperdinck s-a scris mult mai mult si inainte da a muri, ca si dupa, dar si despre Larry King, si Tony Bennett care inca este in viata!!!  De cand s-a anuntat ca are Dementa, credeau ca va muri in 3 zile, dar cand s-a citit ca sotia lui Engelbert de 10 ani nu mai recunostea pe nimeni, au scos articolul cu Tonny care doar de 4 ani a fost diagnozat si are 94 de ani.   Curios ca americanul la 100 de ani nu de Covid a murit desi au scos cuvantul REPUBLICAN din articol ca asa s-au exprimat la prima anuntare al mortii ca a  servit un presedinte republican, nu da nimeni a thing pe NEWS-ul asta si nici pe actritele de cate 99 de ani de care NIMENI n-a auzit NIMIC in ultimii 35 de ani. 

Cine doreste poate aniversa la pomana de 1 an a lui Kirk Douglas ... si restul veteranilor din Hollywood de la inventarea cinematografiei.   In America doliul tine doar pana cand sint filmati rudele, chiar daca in razboi a murit omul iubit si drag.   In multe cazuri mortale se iau bani de la asigurari si cu asta, basta ... de obicei se muta in alta localitate  sa uite totul repede si se ia viata de la capat.   Nu se pierde timp langa ales haine negre, naframe si matanii, intr-un BAR se cauta alinare sufleteasca.   Viata e scurta  :o:   

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Mexic continuă procedurile împotriva infractorilor români! Ce măsuri a luat țara (capital.ro)

"Mexicul a blocat conturile a zeci de persoane și firme care aparțineau unei rețele de infractori originară din România, implicată în jafuri de bancomate în Cancun și în alte zone turistice, potrivit El Universal. 

Conturile au fost blocate în cadrul unei investigații comune a FBI al SUA și a Unității de Informații Financiare (UIF) din Mexic, supranumită „Operațiunea Caraibe”.  Potrivit presei mexicane, care citează surse din interiorul UIF, banda este condusă de Florian Tudor, supranumit și „Rechinul” (El Tiburron).   Operațiuni de 19 milioane de euro în Mexic!!!*  

Inca sa nu se faca rezervatii pentru vacanta in Mexico si nici in urmatorii 100 de ani!!!  

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Statele Unite. Nancy Pelosi confirmă o comisie de anchetă privind asaltul împotriva Capitoliului - Evenimentul Zilei (evz.ro)

Mortaciunea in loc sa se ocupe de mortii de ger ca cei cu COVID nu mai sint prea la moda, are treaba cu Trump si asa vrea sa treaca urmatorii 4 ani ca nimeni nu stie ce sa faca altceva.  Asta ca sa se acopere ca ei democRATSii au planificat acel atac nu Trump, dar vor cumva sa intoarca roata in favoarea lor iar, ca la alegeri unde s-a furat fara filtru si in plina zi dar nu par a fi calificate castigatorii, nu fac nimic practic doar Trump este pe prima pagina.   Au venit si cu filme ce n-a vazut NIMENI, ma mir de unde aveau asa ceva ca era foarte multa lume care filma si care casca gura si filma, dar ea are din ala pe care doar ea a vazut numai.  Acela este material de eliminat pe Trump, ca dovezile vorbesc.   Nimeni nu-i atrage atentia ca a pierdut deja  solul de sub picioare?   

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Jill Biden a ieșit în public, a vorbit despre Joe Biden (evz.ro)

E o minciuna toata povestea nou scris aici despre ea ca sa aibe un profil curat ca lacrima fiind "partnera" presedintelui.   Nu-mi place nici exprimarea asta minciunile curg de aici incolo.

Inainte sa fie castigat postul pentru adormitul, ex-ul girl friendului a dar interview si prietenii lor au stiut si vazut ca "partnerul" conducea masina ei prin oras ca lucra pentru el ca sexretara!!!  Sotul ei imediat a bagat divortul  iar dupa o vreme a murit sotia lui cu 1-2 copiii in accident de masina si pe urma s-au luat.   Crede ca nimeni n-a citit nimic din ziare de atunci sau uitam totul ca el???    Asta deja este o procedura normala pentru aceste celebritati false ca li se schimba toata biografia lor pana cred si ei ca asa a fost, odata!!!   Ce de zile traim, doar cu minciuna ne hranesc, inseamna ca vaccinurile COVID nu contin nimic daunator corpului uman!!!  Creierului voiam sa zic,  sa vedem daca lasa sa se vanda cartea scris de ex-ul girl-ului cu povestea adevarata de acum 50 de ani, dar se va vinde oricum si din portbagajele de masini cu numar expirat in parcari din fata casei!!!   Pe langa ca-i adormit mai si minte Presedintele dar cine sa-l creada!!!   Ce rost are sa iasa ea acum in public cu asa ceva???   Asta-i tot pe agenda ei???   

Who is Bill Stevenson? Jill Biden's ex-husband calls Joe a hypocrite for 'picking on people's character' | MEAWW

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Democrații vor să-i ia lui Biden butonul nuclear. Oare de ce se tem? (evz.ro)

*Deja au lasat prea mult timp jucaria in mana copilului iresponsabil, el n-are minte destula, zilnic i se mai duc neuroni in conditia asta precara care-i va sufla lumanarea!!! ... soon.*

El va supraveghea preparativele pentru Paste si va pregati terenul pentru rostogolirea de oua rosii in gradina casei albe, invitatii la eveniment, etc., va fi ocupat la maxim.   

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Romney knocked unconscious in fall, but 'doing better' (yahoo.com)

*Desi este mai tanar ca Trump cu 9 luni, Luni, bravul erou care a votat sa fie arestat Trump si altele a cazut inconstient dar a scapat de data asta doar cu multe cusaturi pe mutra si el stie inca pe unde.  Noroc cu masca, nu se vede nimic dar el stie ca si asta a fost un semn divin iar al 2-leau puseu din asta-l baga direct in groapa! Nu cred ca pe o coaja de banana a alunecat!*

A mai si glumit idiotul ca a avut un weekend greu de tot ca s-a dus la sedinta lui Trump in Florida.  Dar asa pateste cel care vrea raul altuia, ca in Bibli!!!e

“I had kind of a tough, tough weekend,” Romney joked. “I went to CPAC — that was a problem.”   

"Romney did not attend the Conservative Political Action Conference in Orlando, Florida, over the weekend. The event was largely a celebration of former President Donald Trump. Romney was one of just seven Republicans who voted to convict Trump in his Senate impeachment trial last month."

 

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×