Milucon.ro - Servicii de executie si aplicare betoane pentru proiecte de succes - Materiale si tehnici de top

Detalii

CategoriiCasa/gradina
TaguriAmenajari exterioare, amenajari interioare
Ultima actualizareMarti 21 februarie 2017
Vizualizari1754

Voteaza & Distribuie

Descriere

Betonul este unul dintre materialele de baza din domeniul constructiilor, acesta fiind un amestec obtinut din ciment, agregate, apa si diversi aditivi. Ca urmare a naturii diversificate ale componentelor, dar si modalitatilor numeroase de combinare si dozare a acestora, companii precum Milucon ne intampina cu o gama diversificata de betoane, acestea avand utilizari si caracteristici diferite. Astfel, puteti opta pentru betoane industriale, betoane rutiere si betoane elicopterizate, calitatea acestora si punerea in opera fiind asigurate de catre echipa Milucon, o companie cu traditie pe piata de profil.

Despre betoane si istoria acestora – Un liant folosit inca din cele mai indepartate vremuri

Betonul este un material indispensabil lucrarilor de constructii efectuate de catre specialistii din acest domeniu, fiind utilizat atat pentru constructii rezidentiale, industriale sau comerciale, cat si pentru drumuri, poduri, stalpi, garduri si alte structuri arhitectonice impresionante. Spre suprinderea noastra, aceste betoane au fost utilizate incepand cu perioada civilizatiilor antice, compozitia probelor descoperite fiind asemanatoare cu cea a betonului folosit in prezent. Astfel se explica cum de au reusit mai tarziu romanii sa construiasca adevarate minuni arhitectonice pe care le admiram si astazi.

Preparare si domenii de utilizare betoane realizate de catre Milucon

Betonul se obtine printr-un amestec standard de ciment, apa si agregate (nisip, pietris, calcar), la care se pot adauga diversi aditivi pentru obtinerea unui material cu proprietati specifice. Specialistii Milucon mentin calitatea acestor betoane prin respectarea cantitatilor optime de ingrediente, precum si a dozajului. In functie de utilizarile acestora, putem distinge mai multe tipuri de betoane:
  • Betonul hidroizolant – acesta se foloseste in constructia de terase, fundatii, pardoseli, tunele, canale si alte structuri amenintate de actiunea apei
  • Betonul rutier – utilizat la drumuri, autostrazi, parcari si alte cai de acces destinate autovehiculelor
  • Betoane elicopterizate – destinat zonelor cu trafic intens precum depozite, centre comerciale, depozite etc

Betoane realizate cu materii prime calitative – Care sunt avantajele oferite de serviciile Milucon.ro?

In mod natural, betonul are o rezistenta deosebita la eforturi de compresiune, nefiind la fel de eficient si in caz de intindere sau forfecare. Cu toate acestea, gama de betoane Milucon are mai multe avantaje, dupa cum urmeaza:
  • Rezistenta sporita la actiuni mecanice
  • Interactiune excelenta cu otelul (astfel se obtine betonul armat)
  • Plasticitate si omogenitate
  • Usurinta in aplicare si modelare
  • Materii prime ieftine
  • Rezistenta in timp etc.

Betoane pentru constructii durabile – Retete marca Milucon, un partener de nadejde pentru dumneavoastra!

Calitatea materialelor este importanta atunci cand se doreste ridicarea unei constructii, mai ales ca pe piata din tara noastra nu exista un control riguros al calitatii. Colaborand cu un partener de incredere, veti beneficia de servicii si materiale de constructii sigure si eficiente, Milucon fiind cea mai buna alegere. Aceasta companie ofera o gama completa de betoane industriale, rutiere si elicopterizate, la preturi avantajoase si intr-un timp cat mai scurt.

Asadar, pentru mai multe detalii despre betoane, puteti accesa www.milucon.ro sau puteti apela numarul de telefon 0766419049.