Stiai de ce un simplu dozator sapun lichid poate avea o influenta majora in baile si vietile noastre

Detalii

CategoriiShoping
Tagurisapun
Ultima actualizareJoi 11 octombrie 2018
Vizualizari1487

Voteaza & Distribuie

Descriere

Ne place sa ne facem viata mai usoara si mai placuta printr-o atentie constanta la cele mai noi trenduri in materie de tehnologie si design interior. Un simplu element de baie, ca un dozator sapun lichid, spre exemplu, este expresia nevoii umane de a eficientiza activitatile de zi cu zi si de a adauga un strop de stil si personalitate oricarui locsor din jurul nostru.

De ce preferam dozatoarele de sapun?

Dozatoarele de sapun lichid sunt utile in primul rand pentru ca sunt mai sigure. Daca baia pe care o folosim este frecventata si de alte persoane, un sapun solid ar fi si el utilizat de mai multi, iar noi suntem mult mai predispusi la a intra in contact cu bacteriile altora. Prin utilizarea unui dispenser, avem siguranta ca sapunul utilizat a stat in conditii perfect salubre, in interiorul dozatorului, si nu l-a mai atins nimeni inainte.

Pe langa acest aspect, un avantaj considerabil adus in favoarea dozatoarelor este ca pot fi folosite ca elemente de stil. Exista multe tipuri de dozatoare, insa cele cu aspect luxos pot transforma o baie obisnuita intr-un spatiu elegant si actual.

Sa nu uitam si de factorul economic. Un dispenser de sapun (de calitate inalta, ce-i drept) dozeaza egal sapunul, eliberand o cantitate prestabilita de sapun, pretestata in fabrica, suficienta pentru curatarea completa a mainilor. Acest lucru ne va ajuta sa consumam eficient si economic o rezerva de sapun lichid, deci sa facem economii mari de bani pe termen lung.

Pe langa cunoasterea avantajelor, este util sa tinem cont si de niste sfaturi pentru a fi siguri ca dozatorul achizitionat este cel potrivit.

Alegeti stilul care va completa si imbunatati aspectul baii

Pe piata putem gasi mai multe stiluri de dozatoare, deci este usor sa gasim unul care se potriveste intr-adevar cu baia noastra. Alegerea o facem in functie de culoarea faiantei si a gresiei, baterii, lavoar, oglinzi sau pur si simplu in functie de preferintele noastre. In unele bai, un dozator cu aspect minimalist este foarte avantajos, insa un stil ceva mai standard poate de multe ori sa fie alegerea optima.

Acordati atentie capacitatii de lichid a dozatorului

Daca avem o gospodarie formata din mai multe persoane sau daca vrem sa amplasam un dozator sapun lichid la locul de munca, automat trebuie sa ne orientam dupa un model cu o capacitate mai mare. Un dispenser mare nu se potriveste oricarei bai, insa daca baia este folosita de multe persoane, este mai avantajos sa amplasam un dozator cu o capacitate mai mare, pentru a nu fi nevoiti sa il realimentam foarte des.

Ganditi-va la locul unde doriti sa amplasati dozatorul

Daca chiuveta este una mica sau cu un design nepermisiv, automat vom alege un dispenser de perete. In schimb, un dispenser obisnuit este ideal atunci cand chiueva are spatiu pentru astfel de echipamente si cand nu vrem sa dam gauri suplimentare in pereti.

Dozatoarele potrivite

Dupa cum putem vedea, un dozator de lux este unul care imbina performanta ridicata cu aspectul placut. Gigantul GROHE este lider mondial in industria echipamentelor sanitare. Magazinul de aici va prezinta produsele Grohe prin punerea la dispozitie a unei oferte variate si atractive, de unde se poate comanda si plati in mai multe moduri, totul pentru a va putea fi cat mai usor sa faceti achizitia.

Daca sunteti in cautarea unui dozator sapun lichid de care sa va bucurati pentru multi ani, Baterii-lux.ro este locul potrivit!