Sari la conținut
Forum Roportal
The Unknown

RO in Schengen in Aprilie 2014

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Aprilie 2014 a trecut de mult, si Romania nu a intrat in Spatiul Schengen ...si nici nu mai e vorba sa intre... sau ati auzit voi ca se discuta despre o alta data de intrare?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Aprilie 2014 a trecut de mult, si Romania nu a intrat in Spatiul Schengen ...si nici nu mai e vorba sa intre... sau ati auzit voi ca se discuta despre o alta data de intrare?

 

asta urmeaza sa vedem,

deocamdata nu scrie niciunde ca nu va intra deloc.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Se schimbă harta UE?! „Propunerea care face istorie!” Anunțul a fost făcut chiar acum

https://www.capital.ro/se-schimba-harta-ue-propunerea-care-face-istorie-anuntul-a-fost-facut-chiar-acum.html

Tocmai acum s-a calificat si Romania sa intre in .... nu vreau sa scriu si motive cu care s-a calificat.   Ce moment oprtun s-a gasit si pentru asta!!!  Ideea ma face sa merg sa-mi scot Pasaport EUropean, profit si eu de razboi, de ce nu!  Toata lumea asta face, sper sa aveti putere de adunat costul placerii de a fi considerat european.  Felicitari!   

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nicolae Ciucă nu mai vrea amânare. „România aşteaptă de 10 ani să intre în Spaţiul Schengen”

https://evz.ro/comisia-europeana-anunt-de-ultim-moment-romania-nu-indeplineste-niciun-criteriu-de-adoptare-a-monedei-euro.html   

"România nu îndeplinește niciun criteriu de adoptare a monedei euro . Mesajul tranșant venit de la Comisia Europeană la1 iunie 2022!!!"

:meeting:   Nu mai zic nimic sa nu fie ca doar fantezii am, dar am prevazut asta INSA daca se schimba si acolo personalul in COMISIA EUROPEANA are sanse ca oricare alta tara, altefel NU se considera ceea ce pretind ca este puterea adunata la un loc.  La fel nu gasesc acceptabil ca trebuie sa se califice dar sa dea si bani pentru services!!!   Mie personal nu-mi place acel sistem si cel mai sincer spun ca m-am scarbit si am renuntat sa ma mai duc pe acolo.    

 
Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

corvete-Damen-scaled.jpg

„Noi, boii pământului, tâmpiții Europei, ca să înțelegeți istoria acestor cumpărături. Am început contractul de securizare a frontierelor EADS care trebuia să coste inițial vreo 400 milioane de euro. A sfârșit prin a costa un miliard. Acolo în contract erau amestecați britanicii, germanii și francezi. După aceea am  cumpărat elicoptere Eurocopter de la francezi, fregatele alea de rahat de zac și-acum – vă spun eu, am fost deputat de Constanța – , second hand de la britanici.

S-a pus problema la fregatele astea de tip nou, Damen și cu francezii s-au bătut să cumpărăm corvete. La licitația aia a venit Macron în România, i-a aburit pe ăștia, licitația a fost atribuită unui concern franțuzesc (…) A venit Macron, am luat corvetele, s-au supărat olandezii. Nu luați și de la noi? Nu vă băgăm nici de-ai dracu în Schengen, e de-ajuns un vot”.

https://evz.ro/exclusiv-arafat-a-semnat-cu-olandezii-de-la-damen-dusi-de-nas-in-afacerea-corvetelor-turcescu-noi-boii-pamantului-platim-peschesul-schengen-video.html

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

311584403_649887103174523_4590550872181769110_n.jpg?stp=dst-jpg_s851x315&_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=110474&_nc_ohc=luC6fZzelq8AX8VNMcw&_nc_ht=scontent.fphx1-1.fna&edm=AN6CN6oEAAAA&oh=00_AT-HeeFDF1ky3mpTXhsymj-5bbcZhaHDRKdHKxK1f6lV_Q&oe=63501D12

"Olaf Scholz, cancelar al Germaniei, a făcut recent un nou apel la reformarea Uniunii Europene, astfel încât noi state să poată adera în cadrul uniunii politico-economice. În acest sens, Scholz a subliniat că modificările nu vor însemna o cedare a suveranității statelor, dar și că dacă acestea s-ar opune, asta ar însemna că trădează „ideea europeană”."

https://evz.ro/cancelarul-german-olaf-scholz-cere-reformarea-uniunii-europene-deciziile-luate-sunt-un-castig-nu-o-pierdere-de-suveranitate.html

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Aderarea României la Schengen depinde de Olanda. Propunerea lui Nicolae Ciucă pentru oficialii de la Amsterdam: „Suntem în măsură să acceptăm această colaborare”

Premierul Nicolae Ciucă susține că România a făcut tot ceea ce era necesar astfel încât să îndeplinească toate cerințele tehnice pentru accederea în spațiul Schengen. Potrivit spuselor sale, acest lucru a fost confirmat și de rezultatele verificărilor făcute de către comisia nominalizată în acest sens.    

Olanda se opune aderării României la Schengen

Parlamentul de la Amsterdam a adoptat o rezoluție conform căreia Olanda nu ar trebui să voteze pentru aderarea României la Spațiul Schenghen. Anunțul a fost făcut de un europarlamentar olandez, Sophia in’T Veld, coordonatoarea grupului Renew în Comisia pentru libertăţi civile (LIBE) a Parlamentului European. Potrivit spuselor sale, premierul olandez Mark Rutte nu este tocmai interesat să schimbe percepția politicienilor olandezi cu privire la aderarea României la Schengen și evită să-și asume o responsabilitate pe acest subiect. 

https://evz.ro/aderarea-romaniei-la-schengen-depinde-de-olanda-propunerea-lui-nicolae-ciuca-pentru-oficialii-de-la-amsterdam-suntem-in-masura-sa-acceptam-aceasta-colaborare.html

*Consider foarte discriminatoriu aceasta hotarare sau decizie ca se afla pe teritoriu EUropean si Romania ca si Bulgaria, nu sint niste Colonii in Oceanul African, dincolo de orizonturi, stiu ei foarte bine ca fac petreceri destule in Romania nudistii olandezi de rang inalt ca nu sint recunoscuti de publicul general.   Daca se vrea o EUropa Unita in stil American, cu toti sint CLUB, altfel este o grupare rasista, fascista chiar.*

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

De mica ma deranja un fapt ca am locuit la granita de Nord al RO cu Russia, ca ne vrajeau peste tot despre poporul sovietic marele prieten al romanilor ca un frate mai mare si atunci DE CE aparau granita intre aceste tari cu arme, tancuri, bombe, numeste-l, ca era acolo si ne amenintau cu moartea pe noi copiii sub 10 ani ca alunecam cu sania in Raul Tisa, ca nu se putea opri din viteza la linia tras de ei in mijlocul raului congelat!!!   Noi nu voiam sa mergem la ei!!!

Asa si cu astea de la comunitate, ce le-a trebuit au luat deja, a lasat locul ca o colonie exploatata si nu mai sint interesati.  

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×