Sono.ro - pentru experiențe audio duse la superlativ

Detalii

CategoriiIT
Tagurisisteme audio
Ultima actualizareMiercuri 18 decembrie 2019
Vizualizari665

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cu toții ne dorim să avem parte doar de calitate atunci când redăm piesa preferată folosind un sistem audio. Calitatea a devenit o etichetă tot mai rar întâlnită în zilele noastre, iar acest lucru se întâmplă din cauza multitudinii de alternative disponibile pe piața de profil. Pentru cei ce vor să asculte piesele preferate într-un alt mod, într-o manieră în care sunetul este redat când mai natural, sono.ro este o recomandare. Magazinul online menţionat include echipamente audio HI-FI, căști și echipamente DJ de la diferite brand-uri, renumite pe piața de actualitate.

Bose – brand-ul vedetă de pe sono.ro

Bose este brand-ul care a cucerit tot mai mult atenția publicului de pretutindeni, iar căștile wireless cu Bluetooth și Noise Canceling au stimulat acest lucru. Acestea sunt proiectate pentru a opri elementele, sunetele perturbatoare din exterior. Avantajele cu care aceste boxe vin la pachet sunt numeroase și vor fi enunțate în cele ce urmează:

- Căștile sunt confecționate dintr-un material premium, deci confortul de care utilizatorul dispune este optim;
- Modelul în cauză, QuietComfort 35 Black II, nu incomodează în niciun fel – pot fi purtate continuu mai multe ore la rând datorită benzii de pe cap creată dintr-un material moale;
- Durata bateriei este de 20 de ore, iar pentru încă o repriză de muzică bună de 2 ore jumătate, încărcarea necesară este de doar 15 minute. În cazul în care bateria se golește complet, persoana în cauză poate folosi cablul de alimentare inclus pentru a asculta muzică în timp ce aceasta se încarcă;
- O încărcare completă nu durează mai mult de 2 ore și 25 de minute;
- Modelul Over Ear creează un pseudo vid, deci utilizatorul va putea asculta muzică fără a fie întrerupt de zgomotele din jur;
- Raza de acțiune wirreles este de până la 9 m;
- Pachetul complet este format din cutia căștilor wireless, cablul USB pentru încărcarea bateriei, cablul audio (119,98 cm), dar și carcasă de transport.

Având încorporat Google Assistant beneficiarul poate trimite mesaje text doar folosindu-și vocea. Totodată, Google Assistant îi poate trimite acestuia remindere – să ia hainele de la curățătorie, să își ia umbrela când pleacă la plimbare pentru că a fost anunțată ploaie în decursul zilei și așa mai departe. Nu trebuie uitat nici faptul că aceeași aplicație poate ghida utilizatorul spre o destinație anume – cum ajunge la un anumit magazin, într-o anumite benzinărie și așa mai departe.

Datorită materialelor din care este creat, modelul QuietComfort 35 II îi dă posibilitatea utilizatorului să poarte conversații telefonice chiar și atunci când bate vântul. Mai exact, modelul în cauză îi permite acestuia să audă clar și să fie auzit în același mod de către persoana aflată la capătul liniei, indiferent de ce se petrece în jur.

Aceste casti Bose sunt doar unul dintre modelele de căști wireless disponibile pe sono.ro. Pe site se regăsesc și căști in ear, on ear, căști HD premium, căști DJ profesionale, dar și căști sport sau cu microfon. Brand-urile sunt la fel de diversificare, iar ce interesați sunt invitați să accesezi sono.ro pentru și mai multe detalii, dar și pentru a face o achiziție corectă din toate punctele de vedere.