Sari la conținut
Forum Roportal

titi_greucean

Full Members
  • Număr conținut

    215
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

titi_greucean a câștigat ziua ultima dată pe Martie 4 2023

titi_greucean a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

245 Irelevant

Despre titi_greucean

  • Rang
    Lalea

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

  1. titi_greucean

    A fost sau nu război în Ucraina?

    Mai țineți minte știrile de tipuri: Rafturi goale în supermarketurile din Rusia Rușii au rămas fără burgeri Rușii au rămas fără oua Preturile la produsele din Rusia au explodat Ma uit la videoclipurile băiatului asta: Concluzii : toate produsele si brandurile "interzise" în Rusia se găsesc la discreție în cele mai multe centre comerciale. nu numai că se gasesc dar produse de genul Jack Daniels, Martini etc au niste preturi incredibil de mici fata de Occident (de Romania nu mai zic că sa nu mai zic că o pâine costa 20 de ruble (1 leu). In Romania o astfel de pâine costa cel puțin 5 lei Ursula ai infrant
  2. titi_greucean

    A fost sau nu război în Ucraina?

    Romania și alți agarici ai SUA nu reprezintă deloc întreaga lume. Lumea unipolară controlata unde trag americanii o bashina și stau toți drepți deja e istorie.
  3. titi_greucean

    Va fi sau nu război în Israel? (este deja dar vorba vine...)

    Nu tati. Când omori 10.000 de civili pentru că ți-au murit vreo 1000 (nedovedit) nu e răspuns la genocid, ci genocid în toată regula.
  4. titi_greucean

    Va fi sau nu război în Israel? (este deja dar vorba vine...)

    Hamasul este o mizerie alimentata ani de zile de Deep state-ul iudeo-american pentru a instaura primăvara arabă in Siria și de a justifica ocupația israeliană asupra Palestinei. Acum câinele care fost foarte bine hrănit și finantat ani de zile a turbat și musca mana stăpânului. Ce face Israelul? Ce face Israelul? Ce știe mai bine , să facă genocid , pentru că asta e ce se întâmplă cu populația palestiniană. Din păcate lumea islamică se dovedește slabă. Degeaba urla aia de la al jazzerra , alte jeguri care au băgat bani grei sa instaureze primăvara arabă și să umple Europa de refugiați. Israelul își ataca toți vecinii și aia nu zic măcar pardon. Este incredibil cat de slabi sunt inclusiv Siria sau Iranul.
  5. titi_greucean

    Va fi sau nu război în Israel? (este deja dar vorba vine...)

    Israelul ar trebui demilitarizat de urgență. Acest stat nu ar trebui să aibă voie să aibă armata la cate atrocități au comis.
  6. titi_greucean

    A fost sau nu război în Ucraina?

    Puțin nu l-a lichidat pe amărâtul ala de Prigojin. Probabil a fost un accident , din cauza că au burdușit avionul ala cu armament fara a-l depozita corespunzător. Este total aiurea să afirmi că Puțin avea vreun interes că în mijlocul marelui summit Brics să strice imaginea Rusiei cu acest asasinat.
  7. titi_greucean

    A fost sau nu război în Ucraina?

    Danny Haiphong, un jurnalist tânăr și curajos ia cuvântul în Plenară Națiunilor Unite și spune adevarul despre războiul pornit de americani împotriva Rusiei folosind Ucraina drept proxy. Se pare că America nu e chiar pierdută. Mai există oameni ca acest Haiphong care mai dau câte un șut în cur derbedeilor de neoconi care au pus monopolul pe America.
  8. titi_greucean

    A fost sau nu război în Ucraina?

    Brian Berletic, unul din cei mai mari specialiști în geopolitică ai momentului vorbește despre decăderea militară a SUA.
  9. titi_greucean

    A fost sau nu război în Ucraina?

    Ha ha, chiar acum mă duc să verific dacă mi-au intrat rublele pe card. Observ că tot glumeți ați rămas.
  10. titi_greucean

    A fost sau nu război în Ucraina?

    De pe un canal de telegram: Ce poți cumpăra cu1$ în Rusia : - 1,7 litri benzina - 20 de ouă - 2 bilete la transport public - un pachet de țigări - 0.5 kg pui - 1 pachet de paste fainoase - 4 felii de pâine - 2 kg cartofi - 1 litru lapte - 10 litri de apă de băut Acum să vedem în România: - 0.6 litri benzina - 4 ouă - 1.7 bilete transport public - 4 țigări sau 0.25 pachete - 160 grame de pui congelat - 0.8 pachete paste făinoase - 6 felii de pâine - 1 kg cartofi - 0,7 litri lapte - 2 litri apa de băut Sungurul lucru la care stăm mai bine e pâinea.
  11. titi_greucean

    A fost sau nu război în Ucraina?

    Au trimis cu fragmentare ca nu au altceva. Ora inchiderii.
  12. titi_greucean

    A fost sau nu război în Ucraina?

    Putin n-are cont pe twiteer sau alte retele de inobitocire sociala , asa ca nu stie ca toata lumea moare de nerabdare sa dea odata cu nucleara.
  13. titi_greucean

    A fost sau nu război în Ucraina?

    2 drone ucrainiene au lovit Kremlinul. Putin este in siguranta. Sa vedem replica rusilor. Zelwnsky a belit pula,
  14. titi_greucean

    Cooperativa anti - UE

    primul camion electric a fost fabricat de Ferdinand Porsche acum mai bine de 100 de ani.. Problema e curentu. Nu putem sa vorbim de masini electrice pe scara larga fara o marire de cateva ori a productiei de energie electrica.
  15. titi_greucean

    Cooperativa anti - UE

    Constructul eurupean este doar o forma de subjugare totala a europei fata de americani. Cand o sa ne prindem, o sa fie tarziu.
×