Jump to content
Forum Roportal

titi_greucean

Full Members
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

25 Irelevant

About titi_greucean

 • Rank
  Boboc

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. titi_greucean

  Coronavirus la zi

  Am avut 16600 cazuri la 90.000 de teste (record absolut) . Adica un grad de pozitivare de 18,4%. Apreciez stradania cu care se chinuie sa fie cat mai multe cazuri ca sa ne bage pe gat ceetificatul verde si sa bage mai multe doze de vaccin
 2. titi_greucean

  Anomaliie pandemice

  Ce eforturi fac doctorii aia? Te leaga de pat si iti baga oxigen gat pana te ia dracu? Asta e efort care trebuie rasplatit cu 65% din salariu?
 3. titi_greucean

  Anomaliie pandemice

  Daca ajungi in situatia asta la usa spitalului, in 95% din cazuri iesi la 4 scanduri, asa ca e cam degeaba. Mai bine stai acasa si mori in patul tau.
 4. titi_greucean

  Anomaliie pandemice

  Stau si ma intreb cat timp o sa mai dureze porcaria asta cu 65% spor de covid la doctori. M-am saturat sa se tot arunce cu bani in curul acestor escroci, pardon eroi din linia intai salvatori ai neamului.
 5. titi_greucean

  Coronavirus la zi

  Nu din 30 de oameni bolnavi moare un om, ci din 30 de oameni testati. La noi daca s-ar testa ca prin UK am avea sute de mii de infectati zilnic. Si in tarile astea s-a murit la greu in valul delta. A nu se intelege ca sunt pentru testare. Nu sunt. 30.000 de teste pe zi e suficient.
 6. titi_greucean

  Coronavirus la zi

  Saptamana viitoare vom avea mai putine cazuri decat saptamana care tocmai s-a scurs. Asta e trendul scade puternic crezterea si devine negativ. ca e 10.000 sau 15.000 nu are nici cea mai mica importanta. Ideea e ca suntem aproape pe panta descendenta. in conditiile in care sunt tari puternic triplu vaccinate cu 400.000 cazuri pe zi. Deci gata si cu maretul val 5.
 7. titi_greucean

  Coronavirus la zi

  Acum o saptamana am avut crestere saptamanala 300%, saptamana asta avem crestere saptamanala 50%. Este clar ca am atins varful. Isi baga Jurma unghia in gat.
 8. titi_greucean

  Coronavirus la zi

  Care mai e ratiunea pentru restrictii la 30 decedati per diem? Unde e marele val mortal prevestit de jurma? Nu vom trece de 15000 cazuri pe zi. Deja s-a ajuns la platou.
 9. titi_greucean

  Pe agenda zilei. Evenimente externe

  Prostul asta o sa fie istorie. N-are nici cea mai mica sansa sa mai prinda un mandat. Probabil va ajunge la puscarie in scurt timp precum Sarkozy.
 10. titi_greucean

  Pe agenda zilei. Evenimente interne.

  Cucoana, mai bine scoala putina decat minte putina.
 11. titi_greucean

  Pe agenda zilei. Evenimente interne.

  Cum interpretezi dumneata eficienta vaccinului de 96% cand vaccinatii se imbolnavesc pe capete si mai si mor?
 12. titi_greucean

  Pe agenda zilei. Evenimente interne.

  Articolul confirma ca intradevar 66% din cei care au murit de covid au fost vaccinati. ASTA E TOT CE CONTEAZA. Ca mai apoi se incearca o manipulare ordinara sa ne convinga ca albul e negru si verdele e gri. Cred ca oricine are ceva materie cenusie in cap este capabil sa interpreteze singur aceasta informatie fara ajutorul pretios al jurnalistului, sa ne jongleze el cu datele statistice pana rezulta ce concluzie vrea el. Si hai sa vin si eu cu o interpretare. Cumva pentru tot anul 2021, adica include si valul 3 cand procentrul de vaccinare era foarte mic? In cazul asta, aratain mod clar ca vaccinul este apa de ploaie.
 13. titi_greucean

  Pe agenda zilei. Evenimente interne.

  Asta nu inseamna ca nu are dreptate. Cifrele sunt cifre indiferent cine le prezinta.
 14. titi_greucean

  Pe agenda zilei. Evenimente interne.

  uite aici https://www.lefigaro.fr/conjoncture/covid-19-est-il-vrai-que-63-des-deces-dans-les-hopitaux-concernent-des-personnes-vaccinees-20211223 inca unul https://www.lci.fr/sante/coronavirus-pandemie-vaccin-vaccination-cinquieme-vague-63-des-morts-du-covid-19-etaient-ils-vaccines-comme-l-affirme-philippe-de-villiers-2205118.html
×