Sari la conținut
Forum Roportal

Lucia N

Gold Member
 • Număr conținut

  6.184
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  52

Orice postat de Lucia N

 1. Lucia N

  Dedicatii foto

  Stu, sunt convinsa ca asa este si-ti doresc ca mereu sa fii fericita si sa te simti implinita in viata! Pentru tine:
 2. Lucia N

  Dedicatii foto

  Fain! Multumesc! (chiar urmeaza sa ma retrag undeva "la tara"...)
 3. Lucia N

  Dedicatii foto

  Pentru toti( poze din timpul calatoriilor mele):
 4. Lucia N

  Dedicatii muzicale - part 2!

  Multumesc Vriies! Pentru tine:
 5. Lucia N

  Slap my t*ts!

  Clar! Confuzie totala, dar prefer aprecierea artistilor si manifestarea lor in toata splendoarea , asa cum s-au priceput, asa cum au simtit ei sa-si exprime autenticitatea, talentul si darurile , nimic mai putin decat atat! Contextul fiind Michael Jackson, mai bine sa ascultam inca cateva dintre creatiile muzicale interpretate de el. (depinde de fiecare ce conotatie le da, fiindca sunt multi care pot sa dea o conotatie negativa la orice, in general)
 6. Lucia N

  Slap my t*ts!

  Exceptionala creatie muzicala si interpretarea pe masura, este o binecuvantare pentru intreaga omenire, un mesaj benefic! Asadar, din punctul meu de vedere, doar multumire, recunostinta si apreciere!
 7. Lucia N

  Slap my t*ts!

  Mie imi place muzica si mi-au placut cateva dintre creatiile muzicale interpretate de Michael Jackson.
 8. Lucia N

  Dedicatii muzicale - part 2!

  Pentru toata lumea: Toate cele bune!
 9. Lucia N

  Original vs. Cover

 10. Lucia N

  Conferinte despre constiinta

  Poti sa filozofezi si despre aceasta perceptie a mintii tale si nu cred ca te-ar supara cineva.
 11. Lucia N

  Conferinte despre constiinta

  Starile "Constiintei", chiar trairile si transformarile prin care trece Nicolae T sunt prezente la mult mai multi oameni, decat s-ar putea crede si se poate filozofa mult pe acest subiect. ( ca o paranteza: in opinia mea, unii initiatii mistici autentici i-ar spune ca este vorba despre "Samanta de Indumnezeire" si pentru el acum este vremea "incoltirii semintei Christice"; Eu i-as da un sfat, acela de-a fi foarte atent la tot ceea ce vine inspre el, din toate punctele de vedere, sa fie vigilent si sa cultive si sa dezvolte doar aceasta "Samanta"...si "atentie la neatentie!")
 12. Lucia N

  Cazuri reale de OZN

  In aceasta emisiune apar multe informatii interesante, cei doi protagonisti fiind deja cunoscuti ca cercetatori si ai "fenomenului OZN". Informatiile lor sunt destul de pretioase, mai ales pentru cei care cochetam cu literatura SF. Eu am citit multe carti SF(inca din tinerete mi-au starnit interesul, vorba aia;....ca eu ma simt vesnic tanara este alta poveste!), ca si multi dintre domniile voastre, deci ma intereseaza emisiunile, documentarele, filmele, discutiile si cercetarile din domeniu.
 13. Lucia N

  Conferinte despre constiinta

  Vezi, acum incepi sa mai vii si de acasa, cum se spune. Este benefic pentru noi sa nu cadem in iluzia "Eu stiu" si si mai benefic este sa constientizam faptul ca: "stiu ca nu stiu mare lucru"(nu mai stau sa caut exact cum este scrisa aceasta maxima lasata omenirii de catre Socrate). Din cate citisem eu, el si-a inceput "drumul catre intelepciune" prin recunoasterea ignorantei lui, mai intai, prin mirare, prin multe intrebari.
 14. Lucia N

  Conferinte despre constiinta

  Cu siguranta ca ti-ai pus intrebarile: "Cine Sunt?; "De unde vin?; Care-i scopul vietii mele in existenta? ; Exista un scop mai inalt si eu sunt doar o piesa de puzzle? ; De ce sunt prezent in acest corp pe Terra? ; De ce am aparut acum?" De ce am fost nascut in Romania? De ce arata asa corpul?" s.a.m.d. Ca si constiinta ce esti ( ca asa sustii ) ai gasit raspunsuri clare? Intelegi totul sau doar in parte?
 15. Lucia N

  Conferinte despre constiinta

  Inteleptii lumii ti-ar spune ceva de genu: "Cu cat se crede cineva mai sus, cu atat este mai jos", deci grija mare (mai ales ca esti la inceput cu teoriile tale), fiindca acestia au reusit sa inteleaga Fortele Fundamentului si Informatia si "Cunoasterea este la ei Acasa". Ca esti lasat sa dai cu capul de pragul de sus, asta-i altceva si chiar iti va prinde bine, ca sa-l simti din nou...
 16. Lucia N

  Conferinte despre constiinta

  No, vezi ca si Dumnezeu isi are rolul Sau in tot!
 17. Lucia N

  Conferinte despre constiinta

  Aci se potrivesc cele doua legi : "Legea Corespondentei" si Legea ritmului"!? ("Cerul si Pamantul sunt eu." ; "Ma ating, ma despart si iar ma ating intr-un joc continuu si in acelasi ritm.")
 18. Lucia N

  Conferinte despre constiinta

  Ce vrea sa demonstreze ?
 19. Lucia N

  Conferinte despre constiinta

  S-a produs un "salt in constiinta"" . Sper ca nu o sa zici ca acest lucru s-a intamplat datorita faptului ca "euro a crescut" si ca acest lucru a dus la ideea infiripata in constiinta lui Ion, aceea de-a cumpara "un inel cu diamant" si a-l oferi alesei inimii sale(sub orice nume s-ar prezenta "Maria"...) ?
 20. Lucia N

  S-a suparat si m-a blocat peste tot

  Depinde de ceea ce va doriti fiecare. " Ce are Ea mai gingas, mai cald, mai chemator, mai invaluitor, mai frumos Tu cauti. Ce are El mai ocrotitor, mai viguros, mai puternic, mai activ, mai tare, mai tenace, mai dornic de a invinge Tu cauti." 7. Legea Genului " Este un gen in toate lucrurile; totul are principiile sale Masculin si Feminin; genul se manifesta in toate planurile. Eu sunt genul tau in masura in care tu esti genul meu. " https://www.esoterism.ro/ro/legile-universale-kybalionului.php
 21. Lucia N

  Evolutia Omului - sa ne cunoastem stramosii

  Se spune ca s-au descoperit si cateva "cranii de cristal" care ar putea sa fie nepamantene (si apar in acest sens unele comentarii, documentare, fotografii)!
×