Sari la conținut
Forum Roportal

Lucia N

Gold Member
 • Număr conținut

  6.184
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  52

Lucia N a câștigat ziua ultima dată pe Octombrie 30 2018

Lucia N a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

8.655 Zen

Despre Lucia N

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Bistrita

Vizitatori Recenți Profil

11.591 citiri profil
 1. Lucia N

  Dedicatii foto

  Stu, sunt convinsa ca asa este si-ti doresc ca mereu sa fii fericita si sa te simti implinita in viata! Pentru tine:
 2. Lucia N

  Dedicatii foto

  Fain! Multumesc! (chiar urmeaza sa ma retrag undeva "la tara"...)
 3. Lucia N

  Dedicatii foto

  Pentru toti( poze din timpul calatoriilor mele):
 4. Lucia N

  Dedicatii muzicale - part 2!

  Multumesc Vriies! Pentru tine:
 5. Lucia N

  Slap my t*ts!

  Clar! Confuzie totala, dar prefer aprecierea artistilor si manifestarea lor in toata splendoarea , asa cum s-au priceput, asa cum au simtit ei sa-si exprime autenticitatea, talentul si darurile , nimic mai putin decat atat! Contextul fiind Michael Jackson, mai bine sa ascultam inca cateva dintre creatiile muzicale interpretate de el. (depinde de fiecare ce conotatie le da, fiindca sunt multi care pot sa dea o conotatie negativa la orice, in general)
 6. Lucia N

  Slap my t*ts!

  Exceptionala creatie muzicala si interpretarea pe masura, este o binecuvantare pentru intreaga omenire, un mesaj benefic! Asadar, din punctul meu de vedere, doar multumire, recunostinta si apreciere!
 7. Lucia N

  Slap my t*ts!

  Mie imi place muzica si mi-au placut cateva dintre creatiile muzicale interpretate de Michael Jackson.
 8. Lucia N

  Dedicatii muzicale - part 2!

  Pentru toata lumea: Toate cele bune!
 9. Lucia N

  Original vs. Cover

 10. Lucia N

  Conferinte despre constiinta

  Poti sa filozofezi si despre aceasta perceptie a mintii tale si nu cred ca te-ar supara cineva.
 11. Lucia N

  Conferinte despre constiinta

  Starile "Constiintei", chiar trairile si transformarile prin care trece Nicolae T sunt prezente la mult mai multi oameni, decat s-ar putea crede si se poate filozofa mult pe acest subiect. ( ca o paranteza: in opinia mea, unii initiatii mistici autentici i-ar spune ca este vorba despre "Samanta de Indumnezeire" si pentru el acum este vremea "incoltirii semintei Christice"; Eu i-as da un sfat, acela de-a fi foarte atent la tot ceea ce vine inspre el, din toate punctele de vedere, sa fie vigilent si sa cultive si sa dezvolte doar aceasta "Samanta"...si "atentie la neatentie!")
 12. Lucia N

  Cazuri reale de OZN

  In aceasta emisiune apar multe informatii interesante, cei doi protagonisti fiind deja cunoscuti ca cercetatori si ai "fenomenului OZN". Informatiile lor sunt destul de pretioase, mai ales pentru cei care cochetam cu literatura SF. Eu am citit multe carti SF(inca din tinerete mi-au starnit interesul, vorba aia;....ca eu ma simt vesnic tanara este alta poveste!), ca si multi dintre domniile voastre, deci ma intereseaza emisiunile, documentarele, filmele, discutiile si cercetarile din domeniu.
 13. Lucia N

  Conferinte despre constiinta

  Vezi, acum incepi sa mai vii si de acasa, cum se spune. Este benefic pentru noi sa nu cadem in iluzia "Eu stiu" si si mai benefic este sa constientizam faptul ca: "stiu ca nu stiu mare lucru"(nu mai stau sa caut exact cum este scrisa aceasta maxima lasata omenirii de catre Socrate). Din cate citisem eu, el si-a inceput "drumul catre intelepciune" prin recunoasterea ignorantei lui, mai intai, prin mirare, prin multe intrebari.
×