Clasamentul metodelor de relaxare ale românilor

Detalii

CategoriiSanatate
Tagurimasaj, masaj de relaxare
Ultima actualizareLuni 11 mai 2015
Vizualizari1206

Voteaza & Distribuie

Descriere

Trăim într-o lume a stresului, a ignoranţei şi a vitezei. De foarte multe ori uităm să ne mai gândim la propria persoană în încercarea de a avea parte de dovezile materiale. Se pare că pentru noi, românii, banii s-au clasat în topul celor mai râvnite metode de împlinire sufletească. De fapt, din ce în ce mai mulţi români aleg să îşi dorească bani în loc să se gândească la bogăţia spirituală. Relaxarea şi starea de bine trebuie să fie specifice umanităţii. În momentul în care sunteţi foarte stresaţi trebuie să luaţi toate măsurile necesare pentru a va relaxa şi pentru a va simţi bine. În continuare vom redacta un clasament al metodelor de relaxare preferate de români. Iată care sunt acestea:

Studiile demonstrează că 4 din 10 români apelează la eliberarea prin respiraţie în momentele de panică şi stres. O persoană foarte stresată va respira mereu superficial, în timp ce o persoană calmă va respira profund şi se va elibera de stres sau energie negativă. Pentru a schimba tensiunea din interiorul organismului din negativă în pozitivă trebuie să vă controlaţi foarte bine respiraţia. În timp ce inspiraţia şi expiraţia este controlată, mintea va fi focusată pe mişcarea abdomenului. Astfel, metoda prin care cei mai mulţi români aleg să se calmeze şi să se relaxeze este prin coordonarea respiraţiei.

Apoi, pe locul al treilea în topul clasamentului modalităţilor de relaxare alese de către români este chiar meditaţia. Foarte mulţi oameni preferă să mediteze pentru a-şi pune ordine în gânduri şi pentru a se simţi mult mai bine. În momentul în care o persoană începe să mediteze se relaxează şi se simte mult mai bine. Meditaţia poate fi realizată prin diferite modalităţi: unii oameni aleg să meargă pe jos, alţii să innoate, alţii să picteze etc.

Pe locul al doilea obţinut în urmă acestui clasament se află masajul. Dacă femeile aleg masajul de relaxare în saloanele spa, bărbaţii aleg masajul erotic. Se pare că unul dintre cele mai căutate saloane de masaj erotic este Club Masaj Club. În urmă sondajului, 7 din 10 bărbaţi îşi doreasc să se relaxeze prin intermediul masajului erotic. La acelaşi raport se află şi femeile, preferinţa lor înclinându-se spre masajul de relaxare în saloanele de frumuseţe sau şedinţele spa. Bărbaţii preferă masajul erotic pentru că acesta este pentru ei cea mai eficientă metodă de relaxare; ei se relaxează prin satisfacerea anumitor plăceri.

Pe primul loc ca şi metodă de relaxare preferată de către oameni este muzica. Foarte mulţi oameni preferă să asculte muzică atunci când sunt foarte stresaţi pentru că aceasta pare să fie foarte eficientă. Aşa se face că 9 din 10 persoane, femei şi bărbaţi, preferă aceastӑ metodӑ. Specialiştii declarӑ faptul că muzica este cea care poate să aline sufletul, calmând ritmul alert al bătăilor inimii. Din acest motiv, în momentul în care va simţiţi foarte stresaţi, cel mai indicat este să ascultaţi o muzică clasică pentru că această se dovedeşte a fi cea mai eficientă.