Sari la conținut
Forum Roportal

Lucia N

Gold Member
  • Număr conținut

    8100
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    58

Orice postat de Lucia N

  1. Lucia N

    Dedicatii muzicale - part 2!

    Va doresc toate cele bune! (nu voi mai posta nimic pe forum, asa ca: bucurati-va!) Pentru voi:
  2. Lucia N

    Coronavirus la zi

    Nimeni nu a zis că virusul nu există! Toți respectăm regulile care s-au dat în pandemie. Fiero a postat pentru ca să fim vigilenți și atenți și la o posibilă încercare (pe plan mondial) de restrângere a drepturilor omului, la restrângerea unor drepturi cetățenești, fiind înlocuite cu alte și alte obligații...
  3. Lucia N

    Reincarnarea explicata stiintific

    Când același "gene" apar în aceeași ordine, atunci se întâmplă ceea ce se definește a fi "reincarnarea". "Genele" au o semnificație spirituala, mai întâi, iar "amprenta genetică" este definitorie.
  4. Lucia N

    Coronavirus la zi

    Pentru "coro si multiplu de tulpine" de pe Terra:
  5. Lucia N

    Coronavirus la zi

    Super! Bine punctat.
  6. Lucia N

    Coronavirus la zi

    Mda. Cam ciudatel acest Covid-19, cu "noile lui tulpine cu tot"! "Experimente peste experimente", spune multa lume deja si multa lume deja mai spune si ca "cineva-si bate joc de oameni"! O sa vedem in continuare ce se va-ntampla, dar e din ce in ce mai clar ca "ceva nu-i cosher", cum se mai spune! Muzica e unul dintre cele mai bune medicamente contra lu' "coro a lu' mamona", cum ii zicea cineva:
  7. Lucia N

    Game of thrones/Urzeala tronurilor

    Am vazut si eu filmul, desi, cand imi spusese fiica mea ca a convins-o ginerele meu sa se uite la film, i-am spus ca sunt prea multe crime si este prea "horror" si ca nu ma intereseaza! M-am uitat, dar la scenele de groaza nu, dar pot spune ca, per ansamblu, consider ca-i un film destul de bun, desi nu am vazut chiar tot!
  8. Lucia N

    Tutorial Barbati de evitat

    Mi-am adus acum aminte de un coleg, il chema Tiberius! Eram in clasa a II-a, venisem de la o alta scoala, ca familia a hotarat sa ne mutam (la noua scoala s-a potrivit sa fie o matusica de-a mea invatatoare, desi nu la clasa mea) si Tiberius mi-a spus intr-o pauza ca ma iubeste! Nu am zis nimic, am fugit, nici nu-ntelegeam ce vrea sa zica, ce-nseamna asta si eram socata! Ei, a inceput sa-mi trimita biletele printr-un coleg de clasa, in care-mi scria ca ma iubeste si ca spera sa vorbesc cu el si sa-i spun si eu acelasi lucru! Bineinteles ca i-am spus doar sa ma lase in pace! S-a hotarat sa-mi scrie un ultim biletel, sa mi-l trimita printr-o colega de clasa, de data asta, in care-mi "dadea un ultimatum!" : "daca nu-mi trimiti un biletel sau nu-mi spui si tu ca ma iubesti, atunci n-o sa mai vorbesc niciodata cu tine!" No, bineinteles ca nu i-am scris, nu i-am spus si s-a terminat! Ciudat a fost si ca in trimestrul urmator, parintii lui au hotarat sa se mute din Bistrita!
  9. Lucia N

    Dedicatii muzicale - part 2!

    Pentru toti roportalienii:
  10. Lucia N

    Love songs

  11. Lucia N

    Melodia zilei!

  12. Lucia N

    Rock-ul si reprezentantii sai

  13. Lucia N

    Rock

  14. Lucia N

    Coronavirus la zi

    Eu am fost intr-o zi sa cumpar ceva legume si cand am ajuns la un aprozar, am vazut ca uitasem sa pun o masca in geanta, desi tot timpul aveam! Ei, am fost placut surprinsa ca aveau o cutie cu masti pentru cei care-s uituci, asa cum am fost si eu si am cumparat ce-am avut de cumparat, fara sa mai trebuiasca sa caut magazine unde se vand masti!
×