Sari la conținut
Forum Roportal

Lentilele torice si astigmatismul

enrique00a

137 citiri

Se intampla uneori ca lentilele de contact sa fie mai puțin confortabile la purtat! Cu toate acestea, cel mai multe dintre lentilele de contact torice sunt lentile de contact moi, realizate fie din material hidrofil convențional, fie din silicon hidrogel care permite o oxigenare superioară a ochiului, dar există și lentile de contact torice rigide gaz permeabile. Lentilele Air Optix HydraGlyde Astigmatism fac parte din această categorie de lentile.

Lentilele torice gaz permeabile au o stabilitate mai bună pe ochi, dar implică un timp mai îndelungat de ajustare, în timp ce lentilele moi, torice, ca MyDay Toric, sunt mult mai confortabile și mai ușor de manevrat. În schimb, este nevoie de mai multă atenție atunci când se monteză, pentru a te asigura că nu se duc către fundul ochiului.

Lentilele torice moi pentru astigmatism sunt diferite de lentilele de contact moi obișnuite, sferice, care corectează doar miopia sau hipermetropia. Lentilele torice au puteri diferite în diverse segmente ale lentilei, pentru a corecta miopia sau hipermetropia din meridianele ochiului care definesc astigmatismul.

Descopera articolul complet pe ampress.ro


×