IgienaServ.ro – Totul despre serviciile de curatare cosuri de fum in conformitate cu legislatia din Romania

IgienaServ.ro – Totul despre serviciile de curatare cosuri de fum in conformitate cu legislatia din Romania

Detalii

CategoriiCasa/gradina
TaguriBucuresti, Cosar, instalatii termice
Ultima actualizareJoi 2 martie 2017
Vizualizari887

Voteaza & Distribuie

Descriere

Pentru evitarea intoxicatiilor cu monoxid de carbon – datorita impuritatilor si depunerilor de impuritati pe interiorul instalatiilor cosurilor de fum – sunt recomandate serviciile de curatare cosuri de fum realizate de profesionisti specializati in proceduri utilitare pentru sanatatea si buna starea dvs., in conformitate cu legislatia din Romania. In plus, daca apelati si sustineti serviciile de curatare cosuri de fum – prin intermediul profesionistilor – se identifica si eventualele defectiuni ale cosurilor de fum, ceea ce sporeste considerabil siguranta utilizatorilor unor astfel de echipamente indispensabile pentru asigurarea confortului termic.

Curatarea cosurilor de fum – Servicii si proceduri periodice pentru eliminarea riscurilor asociate cu intoxicatia cu monoxid de carbon

Serviciile de curatare cosuri de fum sunt recomandate sa fie utilizate de cel putin doua ori pe an. Aceste servicii sunt destinate atat pentru sobe cat si pentru seminee, iar firma specializata in proceduri si servicii profesionale utilitare: Igiena Serv, asigura lucrari de calitate, indiferent de complexitatea acestora. Specialistii companiei determina siguranta utilizarii caminelor sau a sobelor pe toata perioada sezonului rece.

Igiena Serv – Companie specializata in lucrari si servicii utilitare de calitate

Igiena Serv este principala alegere atunci cand aveti nevoie de specialisti pentru serviciile de curatare a cosuilor de fum. Echipa companie este compusa din profesionalisti in domeniu care detin atestate de certificare, iar tehologiile utilizate sunt performante si moderne. Calificarea pe care o are fiecare membru al echipei permite ca lucrarile realizate sa fie calitative, iar riscul asociat cu factori posibili de declansare a incendiilor, din cauza depunerilor de rasini in cosurile de fum, sunt eliminate complet.

Specialistii IgienaServ.ro recomanda curatarea cosurilor de fum periodic

Recomandari:

  • In domeniul industrial, acolo unde cosurile de fum sunt folosite ca urmare a procesului de productie, curatarea cosurilor de fum este indicata sa fie realizata de mai multe ori pe an;
  • Daca vorbim despre cosurile de fum aferente caselor, atunci curatarea acestora trebuie realizata intr-un interval de timp care difera de la caz la caz. Astfel, acest interval de timp poate fi stabilita doar in urma unei verificari realizate de catre o echipa de profesionalisti, verificare care presupune in sine estimarea cantitatii de reziduri sau depuneri.

IgienaServ.ro – Seriozitate si calitate la superlativ

Compania Igiena Serv detine un personal bine antrenat pentru servicii si lucrari de curatare cosuri de fum si care este angajat in realizarea celor mai complexe proceduri de curatare a acestor echipamente ce necesita a fi intretinute pentru buna starea si sanatatea dvs. Igiena Serv isi centreaza activitatea pe calitatea sanatatii umane si promoveaza o gama foarte variata de servicii dedicate sigurantei tuturor celor ce isi asuma responsabilitatea pentru utilizarea diferitelor tipuri de echipamente si sisteme utilizate in anumite tipuri de spatii (de la cosuri de fum la hote, etc.)

Compania ofera servicii in regim non stop care include deplasarea la domiciliul beneficiarilor acestor servicii, in special cele asociate cu procedurile de curatare a cosurilor de fum. In cazul in care aveti intrebari suplimentare despre modul de operare sau tarife, personalul companiei va sta la dispozitie.

Pentru a lua legatura cu ei apelati la numerele de telefon: 0722672774, 0213364241
Si accesand website-ul companiei: www.igienaserv.ro