Umiditatea îți dă bătăi de cap? Soluția este un dezumidificator de aer

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Taguridezumidificator, Smart
Ultima actualizareVineri 8 martie 2019
Vizualizari1032

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cu siguranță s-a întâmplat să remarci faptul că uneori apare condensul pe geamurile locuinței tale, că în anumite camere au apărut mici urme de mucegai sau igrasie, iar vara când temperaturile sunt foarte mari în casă disconfortul termic este foarte accentuat. Ei bine, în oricare dintre aceste situații sau în toate situațiile mai sus amintite ceea ce cauzează aceste probleme este umiditatea. Umiditatea este un parametru caracteristic atmosferei și este influențată în mod direct de condițiile climatice.

Dar atunci când vorbim de umiditatea din interiorul locuinței noastre, acest parametru poate fi influențat atât de umiditatea din atmosferă, cât și de anumite activități casnice pe care le facem zi de zi. Astfel, dacă rufele sunt puse la uscat în interiorul locuinței sau dacă bucătăria și baia nu sunt aerisite corespunzător, umiditatea va ajunge să prezinte valori peste cele recomandate și implicit problemele cauzate de umiditate vor apărea. Aceste probleme includ mucegai și igrasie, alergii, probleme cu căile respiratorii, afectarea mobilierului și a parchetului, dar și disconfort termic atât vara cât și iarna.

Pentru a scăpa de toate problemele cu umiditatea excesivă din locuință, umiditate care poate da bătăi de cap foarte serioase, cea mai bună soluție este un dezumidificator de aer. Un dezumidificator de aer este acel aparat care preia umiditatea din atmosfera locuinței și printr-un proces de condensare transformă surplusul de vapori de apă din aerul locuinței în apă pe care o reține în interiorul aparatului și ulterior eliberează înapoi aerul la o temperatură mai mare cu aproximativ 1-2 grade Celsius. Iar apa este ulterior adunată într-un recipient în cadrul dezumidificatorului.

Oferta de astfel de aparate este foarte vastă și este destul de complicat în a găsi cel mai bun model. Dacă vrei să ai garanția faptului că vei beneficia de un dezumidificator de aer eficient, care să fie silențios și extrem de fiabil, atunci cea mai bună alegere o reprezintă dezumidificatoarele marca Turbionaire comercializate de către Intax Trading. Intax Trading este distribuitor cu peste 15 ani de experiență în domeniul echipamentelor de ventilație și tratare a aerului, distribuind mărci de renume în domeniu așa cum este și Turbionaire.

Dezumidificatoarele Turbionaire sunt extrem de silențioase, putând fi folosite chiar și în dormitor, sunt foarte elegante și pot fi folosite în orice încăpere a locuinței, și sunt foarte ușor de folosit ca urmare a panoului de control cu display LED. Mai mult decât atât, aceste dezumidificatoare de aer sunt foarte eficiente din punct de vedere energetic și pot să elimine cantități importante de apă din spațiile cu umiditate excesivă. Tocmai ținând cont de suprafața unde ai nevoie de un dezumidificator de aer trebuie să alegi unul dintre modelele de astfel de aparate de la Turbionaire, și anume dezumidificator Turbionaire Smart 12, Smart 16 sau Turbionaire PRO 50. Dezumidificatorul Turbionarie PRO 50 este unul profesional, pentru spații mari precum biblioteci sau muzee, pe când modelele Smart 12 și Smart 16 sunt pentru uz casnic, pentru suprafețe de 35 de metri pătrați, respectiv 65 de metri pătrați.

Intră pe site-ul celor de la Intax Trading și alege modelul de dezumidificator de aer Turbionaire de care ai nevoie pentru a uita de toate problemele cauzate de umiditatea excesivă.