Sari la conținut
Forum Roportal
  • intrări
    199
  • comentarii
    9
  • citiri
    12157

Echipamente moto originale

enrique00a

141 citiri

Motocicleta prezinta acel avantaj de a putea fi parcata in locuri inaccesibile autovehicule! In al doilea rand, din punct de vedere al costurilor cu benzina, vei face economii la buget, deoarece o motocicleta consuma mai putin decat o masina. Nu in ultimul rand, vei fi mai aproape de mediul inconjurator, in conditiile in care poti patrunde cu motocicleta in locul mai putin accesibile vehiculelor pe patru roti.

 

pentru linistea ta sufleteasca, vei avea nevoie sa ai achizitionezi un sistem antifurt moto, performant, acesta fiind un accesoriu indispensabil mai ales cand vine vorba despre infractionalitatea crescuta a zilelor noastre.

Motocicletele si scuterele sunt cel mai usor de furat, hotilor trebuindu-le doar cateva secunde pentru a disparea cu vehiculul, dupa cum sustin surse ale Politiei Romane.

Edilii locali din marile capitale ale lumii s-au întâlnit cu reprezentanti ai Yamaha, Honda, Suzuki, BMW si Piaggio pentru a le cere sa proiecteze sisteme antifurt moto mai eficace, iar acestea sa fie comercializate la orice magazin de piese moto. De asemenea, nu uitat nici de acel echipament moto care sa te protejezi atunci cand esti la drum lung!


×