Unde pot fi aduse reparații solide unui laptop în București

Detalii

CategoriiIT
TaguriBucuresti, reparatii laptop
Ultima actualizareLuni 25 februarie 2019
Vizualizari860

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cu o pisică în casă, cu laptopul ținut neglijent pe un colț de masă, cu pahare și căni pline ținute de jur împrejurul laptopului sau cu cablul de alimentare prin aer, fiindcă altfel nu ajunge la priză, pot fi aduse stricăciuni serioase. Numai reparațiile consistente aduse laptopului te vor lăsa în continuare să navighezi pe internet, să consumi social media, să vizionezi filme, să te joci sau să lucrezi. Unde este locul în care să mergi pentru reparații laptop dacă ești din București?
Uneori, reparațiile laptopurilor presupune și înlocuirea pieselor componente. Degeaba se aduc reparații plăcii video dacă nu se înlocuiește display-ul lovit rău într-o parte, loc în care afișează pete-pete.

Reparații laptop Bucuresti, pentru locuitorii capitalei

Orice reparație pentru placa de bază de la laptop are un preț care merită plătit, deși la Service Laptop București este accesibil bucureșteanului de rând. Raportul calitate/preț este unul foarte bun pentru că posesorul laptopului chiar are nevoie să îl folosească, este aproape indispensabil azi și, dacă poți face destule lucruri și cu telefonul, de multe ori se dovedește insuficient.

Fiind cea mai importantă piesă componentă a laptopului, placa de bază reprezintă o urgență întotdeauna. Poate fi vorba de ceva la northbridge sau la southbridge, la pinii de la socket, la chipseturile desprinse și așa mai departe).

Chiar dacă nu se află la exterior, aceasta poate suferi din cauza lucrurilor care ajung în interior (curent electric neconform, praf mult acumulat în timp). Circuitele electrice nu suportă ușor fluctuațiile, nici curenții prea puternici, așa că se pot arde părți ale plăcii de bază. Tot acestea pot fi scurtcircuitate și compromise de lichidele (lipicioase, dar și apă care persistă) care ajung până acolo.

Service Laptop București nu percepe costuri pentru diagnosticare, dacă lucrarea de service se realizează aici. O mare varietate de servicii sunt gata pentru a fi realizate, în funcție de diagnostic, iar cele care se referă la reparațiile de laptop de o mare importanță sunt:

► Reparații placă de bază (operațiuni esențiale, inclusiv reballing, de care depinde funcționarea efectivă a laptopului);
► Instalare/optimizare sistem de operare (virusul compromite datele și programele și scade viteza de operare; în plus, un sistem de operare mai nou este util pentru ca noile componente montate să poată fi operate la capacitatea lor optimă);
► Înlocuirea plăcii video sau a plăcii de bază (dacă placa video este de sine stătătoare, se va înlocui pentru eliminarea erorilor specifice apărute pe display, iar dacă este integrată în placa de bază, se va proceda la aducerea de reparații pentru placa de bază, reparație al cărei preț trebuie să convină; în caz contrar, se va proceda la înlocuirea efectivă a acesteia);
► Îndepărtarea lichidului din interior (cât mai rapid cu putință și de peste tot; se știe clar că lichidele, în general, favorizează circulația curentului electric, numai că îl conduce către orice și oriunde, ajungându-se la scurcircuit, la compromiterea multiplelor circuite de la orice nivel al laptopului, de la cel de alimentare la cel de procesare sau al perifericelor);
► Curățare profesională de praf și impurități (micile particule blochează, astupă circuite care se supraîncing astfel, intră în micile spații și prin micile orificii și cauzează defecțiuni).

Defecțiunile pot apărea în orice moment și orice context

Chiar dacă laptopul este utilizat corepunzător, este ținut și apucat corect, este îngrijit conform sfaturilor specialiștilor și este relativ nou, pot apărea erori, disfuncționalități care durează, simptome apărute brusc și greu de identificat. Un sistem atât de complex, un echipament IT&C are în componența sa atâtea piese interconectate și supuse tensiunilor, încât apar și situații neplăcute, orice ai face.

De aceea, este bine să știi unde în imensul București să mergi cu laptopul pentru reparații. Service PC Laptop este întotdeauna locul potrivit și accesibil.