LeasingAutomobile.ro - Modele variate Volkswagen de vanzare – Masini fiabile, sigure si elegante

Detalii

CategoriiAuto/moto
TaguriLeasing auto, masini, masini de vanzare, masini rulate, masini second hand, Volkswagen
Ultima actualizareLuni 19 iunie 2017
Vizualizari1828

Voteaza & Distribuie

Descriere

Masinile marcii auto Volkswagen sunt printre cele mai apreciate la nivel mondial, datorita rezistentei si fiabilitatii asigurate de producatorul german. Leasing Automobile iti intampina clientii cu o gama variata de masini Volkswagen de vanzare disponibile atat pe stoc, cat si pe comanda, la cele mai avantajoase preturi de pe piata auto romaneasca. Astfel, parcul auto al reprezentantei este alcatuit din cele mai prestigioase brand-uri auto, printre care si modelele Volkswagen Tiguan, Volkswagen Passat, Volkswagen Jetta, Volkswagen Touareg si altele.

Automobile Volkswagen - „Masinile poporului”

Inainte sa primeasca numele „Volkswagen” compania nemteasca se numea Gesellschaft zur Vorbereitung des Deutschen Volkswagens mbH. Aceasta a fost fondata in 28 mai 1937 si un an mai tarziu, constructorul de masini nemtesc a fost redenumit “Volkswagen GmbH”. In ceea ce priveste logo-ul VW, se pare ca a fost desenat de catre Franz Reimspiess, un inginer al companiei si a ramas neschimbat pana astazi. Tot Franz Reimspiess a dezvoltat si motorul primului Beetle, pentrucare inginerul a primit generoasa suma de 50 de marci germane.

In ceea ce priveste modelul Beetle, povestea este destul de interesanta, deoarece insusi Adolf Hitler s-a aflat in spatele acestuia. Se pare ca Fuhrerul a sesenat prima schita a acestei masini in 1932, pe cand astepta sa fie servit la un restaurant. Mai tarziu, acesta i-a cerut lui ferdinand Porsche sa puna bazele unei masini care sa atinga 100 km/h, dar care sa nu fie mai scump de 1.000 de marci germane. La ordinele lui Hitler, acst model trebuia inspirat din natura, astfel ca masina a ajuns sa arate ca o broasca. Modelul de serie a fost oferit publicului abia in 1938.

In ceea ce priveste denumirea altor modele Volkswagen, se pare ca inginerii au pastrat traditia si s-au inspirat din continuare din natura. Asa se face ca in afara de Touareg si Tiguan, SUV-urile VW, restul modelelor au denumiri preluate fie de la numele unor vanturi cunoscute precum: Passat – Passat, Scirocco – Sirocco, Golf – Gulf Stream, Bora – Bora, Jetta – Jet Stream, fie de la numele unor animale, asa cum se intampla in cazul modeleleor Lupo, Beetle sau Rabbit.

Automobile Volkswagen second hand de vanzare

Deoarece masinile nemtesti sunt foarte rezistente si isi pastreaza calitatile exceptionale in timp, achizitionarea unui Volkswagen rulat nu reprezinta un motiv de ingrijorare, ba dimpotriva. Prin Leasing Automobile puteti intra in posesia unor masini premium bine intretinute, fara defecte tehnice sau estetice, care nu necesita reparatii si investitii semnificative. Desigur, toate aceste beneficii vin la un pret mai mic fata de un Volkswagen nou, ceea ce va ofera o mai mare libertate financiara si de decizie.

LeasingAutomobile.ro – Descopera cele mai bune masini Volkswagen rulate!

Producatorul auto german Volkswagen a reusit sa imbine eleganta cu forta si dinamismul in fiecare model creat de-a lungul celor 80 de ani. Astfel, nu este de mirare ca o multime de romani si conducatori auto din toata lumea detin o masina Volkswagen, indiferent ca a fost achizitionata noua sau rulata.

Date de contact
Leasing Automobile va asteapta cu oferte de nerefuzat, preturi competitive si programe de finantare flxibile.
Pentru mai multe detalii, accesati leasingautomobile.ro
- 0741414488
- 0741414466