Se afişează 111-120 din 135 rezultate.
  • In ce fel de pahare se serveste vinul?
  • In ce fel de pahare se serveste vinul?+5

  • Structura si forma paharelor sunt concepute pentru a spori aroma vinului, astfel ca e important sa alegeti paharul potrivit pentru vinul pe care il beti. Forma paharului determina cateva lucruri: cata suprafata a vinului in pahar este expusa aerul...

  • Siropul de agave
  • Siropul de agave+6

  • Siropul de agave, cunoscut si sub numele de nectar de agave, se obtine din cateva specii de agave, o planta originara din sudul si vestul Statelor Unite ale Americii si din Africa de Sud. Siropul e mai dulce si mai fluid decat mierea, fiind ideal ...

  • McDonald's, 12 esecuri spectaculoase
  • McDonald's, 12 esecuri spectaculoase+7

  • Esecurile marca McDonald’s sunt o realitate mai putin evocata. Gigantul fast-food n-a avut doar soare si cer senin pe aleea inovatiilor sale alimentare, inregistrand si insuccese rasunatoare in cursul dezvoltarii plajei de produse oferite cl...

  • Tinute vestimentare din mancare
  • Tinute vestimentare din mancare+7

  • Cand vine vorba de vestimentatie, sunt multe persoane care isi doresc sa aiba un stil aparte, sa fie originale, sa iasa in evidenta. Fie printr-un accesoriu mai simplu ori foarte vizibil, o esarfa colorata, o palarie mai mare, o geanta intr-o culo...

  • Shaorma cu de toatele raw
  • Shaorma cu de toatele raw+8

  • Shaworma, shawarma sau shaorma, cum vreti sa-i spuneti, este unul dintre preparatele de tip junk food preferate de romani si nu numai, preparatul provenind din Turcia. La fiecare colt de strada se afla cate o ghereta care vinde acest preparat cu s...

  • Tagliatelle de dovlecel cu ciuperci crude si sos picant
  • Tagliatelle de dovlecel cu ciuperci crude si sos picant+10

  • Cine a spus ca nu putem savura o portie de tagliatelle consistenta si delicioasa la cina? Ma refer aici sa putem manca portia de tagliatelle fara sa ne simtim vinovati ca luam in greutate, fara sa ne gandim la cantitatea de carbohidrati ingerata s...

  • Branza de migdale cu leurda
  • Branza de migdale cu leurda+10

  • Pentru ca am postat mancaruri raw, dulciuri raw, tagliatelle raw, m-am gandit ca ar fi cazul sa postam si un aperitiv raw. Nu am vrut doar sa bifez sectiunea, ci am vrut sa aduc in atentia tuturor cat de usor se poate face acest aperitiv.
    De fiec...

  • Supa crema de urzici cu menta
  • Supa crema de urzici cu menta+10

  • Am incercat pana acum sa postam retete care sa vina in ajutorul tuturor atat ca si inspiratie culinara cat si ca un aport de informatii utile in ceea ce priveste ingredientele pe care folosite. De obicei incerc sa ma rezum la cat mai putina inform...

  • Panna cotta cu topping de fructe de padure raw
  • Panna cotta cu topping de fructe de padure raw+11

  • Vorbim din nou despre dulciuri. Ce sa facem daca suntem atat de ispititi de ele...? Gasim variante mai sanatoase pentru a le introduce in alimentatie fara sa ne simtim atat de vinovati.
    Fiecare reteta inedita pe care o fac are cate o povestioara....

  • Despre vin
  • Despre vin+12

  • O sticla de vin contine mai multa filozofie in ea decat orice alta carte din lume. Louis Pasteur
    Considerat licoarea zeilor, vinul este o bautura gustoasa, savurata de multi dintre noi. De asemenea, aceasta bautura este recunoscuta pentru efectel...