LeasingAutomobile.ro – Parc Auto si servicii profesionale de finantare pentru achizitie masini in leasing

Detalii

CategoriiAuto/moto
TaguriArad, Galati, Leasing auto, masini, masini de vanzare
Ultima actualizareJoi 9 martie 2017
Vizualizari1825

Voteaza & Distribuie

Descriere

Achizitionarea unui automobil ar trebui sa implice, in primul rand, siguranta persoanei care conduce noul autoturism. Sub nicio forma nu sunt recomandate achizitiile din cadrul targurilor auto care pot pune in pericol viata conducatorilor de masini performante, ci sunt recomandate achizitiile realizate dintr-un parc auto care detine autorizatie de functionare si in cadrul caruia sunt comercializate doar automobile care detin un atestat de buna functionare realizat de o echipa specializata in diagnoza auto.

Daca sunteti in cautare de automobile, dar in acelasi timp trebuie sa renuntati la achizitia unui autoturism direct de la producator (din cauza sumelor foarte mari de bani ce necesita a fi achitate integral) nu trebuie sa va mai faceti probleme! Compania Leasing Automobile va recomanda cele mai bune servicii de achizitie prin sisteme de finantare garantate de firme partenere specializate in diagnoza auto sau prin intermediari bancari ce va asigura creditari auto de finantare si rate avantajoase, in conformitate cu disponibilitatea dvs. financiara.

In cadrul parcului auto Leasing Automobile, fie din orasul Galati, fie din orasul Arad, beneficiati de servicii de consultanta asigurate de un personal calificat care recomanda cele mai bune modalitati de finantare care corespund resurselor dvs. de investitie intr-un viitor al unei masini performante.

Parc Auto - Avantaje garantate de Leasing Automobile – Servicii profesionale de finantare pentru toti pasionatii de masini performante

In parc auto se gasesc numeroase modele si marci de masini performante importate din tari precum Germania, Anglia, Luxemburg s.a. Automobilele disponibile indeplinesc toate conditiile de performanta si siguranta, iar pentru un minimul de 15000, respectiv 18000 de km rulati aveti o garantie cuprinsa intre 3 si 5 luni de zile. In plus, beneficiati de transport gratuit pentru orice autoturism achizitionat prin Leasing Automobile, pe intreg teritoriul Romaniei.

Pentru a vizualiza intreaga gama de masini disponibile in parc auto accesati website-ul companiei si accesati avantajele de finantare in parteneriat cu unul dintre cei mai importanti dealeri auto din tara. Compania Leasing Automobile isi desfasoara activitatea inca din anul 2000 si reuseste sa perfectioneze si sa simplifice la maximum procesul si procedurile de incheiere a unui contract de finantare in rate.

Vizitati Parc Auto Galati sau Parc Auto Arad si vizualizat intreaga gama de masini disponibile la preturi avantajoase. Fiecare model in parte detine atestat de buna functionare realizat de o echipa specializata in diagnoza auto si carnetul cu toate datele reale (kilometri rulati, tara de provenienta, an fabricatie etc.) Pentru servicii profesionale, accesati website-ul companiei: www.leasingautomobile.ro si beneficiati de avantajele achizitiei de masini in rate realizate in parteneriat cu firme specializate din domeniul auto.

Pentru informatii suplimentare sunati la unul dintre numerele de telefon:
0741 414 488 – Parc Auto Galati
0741 414 466 – Parc Auto Arad

Datele firmei Leasing Automobile

S.C. ROMBRAC AUTOMOBILE SRL
Numar de la Registrul Comertului: J17/243/2015, Cod fiscal RO34139233