Termeni și condiții de utilizare a siteului

Te rugăm să acorzi puțină atenție acestor termeni și condiții, întrucât serviciile site-ului https://www.roportal.ro pot fi oferite doar persoanelor care sunt de acord cu termenii și condițiile expuse în continuare.

Prin acordul dvs. referitor la acesti Termeni si Conditii, dvs. declarati si garantati ca aveti 18 ani si capacitate deplină de exercițiu, sau, în cazul unei persoane juridice, sunteți o societate înmatriculată și funcționând în conformitate cu legile din România iar reprezentanții dvs. sunt în mod valabil autorizați să exprime acordul dvs. legal cu privire la accesarea, vizitarea sau utilizarea în orice alt mod a site-ului și/sau a serviciilor noastre.

Limitarea răspunderii

Ne străduim să vă oferim cel mai bun serviciu, dar nu vă putem oferi nici o garanție că site-ul https://www.roportal.ro va fi disponibil neîntrerupt sau fără erori. În ceea ce privește materialele pe care le adăugați pe site, vă reamintim că dumneavoastră sunteți direct răspunzător de conținutul și veridicitatea acestora. S.C. Timisoreni S.R.L. nu garantează în nici un fel pentru disponibilitatea, calitatea sau cantitatea (sau oricare alte aspecte) produselor sau serviciilor care fac obiectul anunțurilor și nu își asumă nici un fel de răspundere pentru veridicitatea lor. În niciun caz S.C. Timisoreni S.R.L. nu va fi răspunzătoare pentru orice daune directe, indirecte, incidentale sau de consecințele ce rezultă din lipsa de acuratețe a conținutului, erori, pierderi sau stricăciuni de orice fel apărute în urma folosirii oricărui conținut postat, transmis prin e-mail sau oricum altfel făcut disponibil prin site. De asemenea, S.C. Timisoreni S.R.L. nu va fi răspunzătoare pentru activitățile cu aparență nelegală desfășurate de către Utilizatori, în special pentru furnizarea de conținut sau date eronate în ceea ce privește produsul sau serviciul ce face obiectul unui material adaugat de utilizator pe site.

Link-uri către site-uri terțe

Website-ul contine legaturi sau trimiteri catre alte website-uri/pagini web pentru utilizarea carora se vor aplica termeni si conditii de utilizare specifici, astfel cum sunt acestia specificati pe website-urile/paginile respective, S.C. Timisoreni S.R.L. nefiind raspunzatoare si neasumandu-si nicio obligatie pentru continutul respectivelor website-uri si/sau cu privire la orice alte legaturi sau trimiteri din acestea catre alte website-uri sau pagini web. Includerea acestor legaturi sau trimiteri in site este facuta de regula pentru ajutorul sau in interesul utilizatorului, iar in alte cazuri in scop publicitar. Intrucat S.C. Timisoreni S.R.L. nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe websiturile unor terti, la care se face trimitere pe site, utilizatorul acceseaza acele website-uri si/sau le foloseste produsele/serviciile exclusiv pe propriul risc si pe propria raspundere.

Drepturi de autor

Conținutul site-ului (texte, imagini, grafice, programe pentru calculator, precum si orice alte date si aplicatii), sunt proprietatea S.C. Timisoreni S.R.L. si/sau a partenerilor sai, fiind protejate conform Legii drepturilor de autor nr. 8/1996 cu modificarile ulterioare, precum si tuturor celorlalte legi. Materialele publicate de utilizatori sunt obiect al drepturilor de proprietate intelectuala aparținand utilizatorilor, fiind protejate ca atare conform legii.

Mărci înregistrate

ROPORTAL GHIDUL TĂU PE INTERNET, PORTAL RO, WWW.ROPORTAL.RO, t timişoreni www.timisoreni.ro, b bucureşteni www.bucuresteni.ro, a arădeni www.aradeni.ro, DESENATORI www.desenatori.ro, Ghid Constructii www.ghid-constructii.ro, www.gapo.ro, sunt mărci comerciale și înregistrate ale SC TIMISORENI SRL. Alte nume de produs sau de companii menționate aici pot fi mărci înregistrate sau denumiri comerciale ale respectivilor proprietari.

Drepturile si obligatiile noastre

Vom publica anunturile transmise de catre utilizatori prin intermediul site-ului cu conditia sa fie conforme cu prevederile/conditiile impuse prin prezentul document.

Ne obligam sa remediem in cel mai scurt timp eventualele disfunctionalitati reclamate legate de functionarea site-ului sau eventuale neconcordante intre datele furnizate de catre utilizator si datele publicate pe site, cu exceptia cazului cand acele neconcordante se datoreaza faptului ca moderatorii/administratorii au modificat partial materialul astfel incat acesta sa indeplineasca conditiile impuse prin prezentul document pentru a putea fi mentinut postat pe site.

Ne rezervam dreptul de a sterge sau modifica partial un material in cazul in care se constata ca acesta incalca termenii si conditiile in orice mod.

Ne rezervam dreptul de a sterge orice anunt sau de a bloca conturile in cazul in care exista suspiciunea ca prin intermediul anunturilor publicate sau a conturilor create s-au adus sau se pot aduce prejudicii referitoare la securitatea activitatilor altor utilizatori ai site-ului. De asemenea, în cazul în care anunțul afectează în mod negativ reputația SC TIMISORENI SRL, a partenerilor săi sau sunt în orice alt fel dăunătoare pentru noi.

Anunțurile vor fi afișate pe site 30 de zile sau dacă aveți o relație contractuală cu noi cât timp aceea relație contractuală este în vigoare. Ne rezervăm dreptul de a șterge conținutul după expirarea acestei perioade.

Drepturile si obligatiile utilizatorului

Fiecare utilizator in momentul inscrierii adaugari de continut pe site, se angajeaza sa respecte urmatoarele reguli:

  • sa utilizeze un limbaj corespunzator, neofensator, fara termeni care pot jigni sau afecta oricare alt utilizator;
  • sa se asigure de incadrarea corecta a continutului introdus pe site;
  • sa se asigure ca informatiile introduse de ei sunt realiste, corecte, neinselatoare si in conformitate cu legile aplicabile, respectand astfel inclusiv drepturile altor parti, drepturile de autor, de marca comerciala, de licenta sau alte drepturi de proprietate, publicitate sau intimitate;
  • sa nu furnizeze sau sa solicite, in niciun mod si in nicio masura, date personale (detaliile de contact, informatii despre adresa de livrare sau de domiciliu, numere de telefon, adrese de email, nume si/sau prenume etc.) sau orice alta informatie care poate determina dezvaluirea acestor date personale;
  • sa nu incerce fraudarea serviciilor puse la dispozitie de catre site;
  • sa foloseasca doar limba romana;

Aprobarea/Validarea materialelor

Materiale adaugate/modificare de utilizatori pe site vor necesita aprobarea unui moderator/administrator astfel incat sa ne asiguram ca acestea respecta termenii si conditiile din acest document, au date complete si nu contin un continut jignitor sau calomnios.

Nu vor fi publicate anunturi false, interpretabile sau care contin date cu caracter personal in cadrul descrierii lor.

Nu sunt admise spre publicare anunturi care contin preturi considerate neserioase.

Nu sunt admise spre publicare aunuturi pentru: droguri, obiecte si materiale erotice sau obscene; tigari si produse pe baza de tutun; alcool si bauturi alcoolice; materiale explozibile, articole pirotehnice; arme din categoria armelor si munitii letale/neletale; organe umane; servicii ghicitoare, clarvazatoare, tarot; bunuri obtinute prin furt, jaf, inselatorie; bunuri periculoase pentru sanatate; matrimoniale, sex platit, videochat, masaj erotic, jocuri de noroc; locuri de munca tip multi-level marketing sau de acasa prin Internet; produse contrafacute sau replici ale unor produse originale; muzica, filme, software sau alte bunuri care incalca drepturile de autor; lucrari de diploma; servicii de imprumut, amanet, credite;

Nu sunt admise materiale care contin violenta, continut pentru adulti, limbaj licentios sau alt continut care ofenseaza o persoana/un grup pe baza rasei sau a originii etnice, a religiei, a handicapului, a sexului, a varstei, a statutului de veteran, a orientarii sexuale sau politice;

Nu sunt admise materiale care conțin date personale ale altor persoane publicate fără consimțamântul lor;

Limitari la materialele adaugate in mod gratuit pe site

Se acceptă doar conținut care are legatură cu Romania și/sau județul Romania

La sectiunea de firme/companii nu este permisa adaugarea aceleiași companii la mai multe categorii. Anunțul poate avea o singură fotografie. Nu sunt permise link-uri în descriere.

La sectiunea de anunturi nu sunt permise link-uri nici in descriere si nici la sectiunea site web. De asemenea este necesara o descriere mai amanuntita a obiectelor/serviciilor (nu se vor accepta anunturile care la descriere au completat inca o data informatia din titlu).

La sectiunea de evenimente se vor aproba doar evenimentele care consideram ca sunt importante pentru utilizatorii nostri. De asemenea ne rezervam dreptul de a refuza inscrierea gratuita a evenimentelor care percep o taxa de participare.

Cursurile se pot adauga doar contra cost.

Politica de utilizare cookie-uri

Vezi politica de utilizare cookie-uri.

Acordul cu privire la prelucrarea si colectarea datelor cu caracter personal

Vezi politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.