Videointerfoane

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Tagurivideointerfoane
Ultima actualizareMiercuri 14 septembrie 2016
Vizualizari1152

Voteaza & Distribuie

Descriere

Este bine de stiut ca interfornul este o necesitatea in ziua de azi, si am avut neplacuta surpriza ca “noua locuinta” in care abia ne-am mutat sa aiba un interfon nefunctional, sau functional doar pe jumatate, astfel ca am ajuns la concluzia, ca cel mai indicat ar fi sa il inlocuim complet cu un interfon nou. Spre norocul meu, fiind un bloc, in care majoritatea locatarilor sunt tineri, seful de scara, impreuna cu vecinii, au fost de accord, ca a venit timpul sa schimbam interfornul scarii cu unul nou. Am decis sa ma implic mai mult, si am cautat pe internet interfoane Electra, interfoane apartament, interfoane bloc si tot ce mi-a mai trecut prin minte, interfon pret, pentru a gasi cele mai bune rezultate. Mi-am luat notite si i-am aratat sefului de scara, tot ce am gasit, legat de interfoane Electra la preturi mici.
Nu a fost usor gasesc interfoane Electra, majoritatea rezultatelor erau interfoane apartament, modele vechi, interfoane bloc clasice, ce nu-mi inspira siguranta. Inainte de toate, un interfon trebuie sa iti inspire si sa asigure siguranta locului, avantajele unui interfon fiind, ca acesta nu permite accesul persoanelor neautorizate. Destul de greu a fost si sa gasesc un interfon pret bun.
De asemenea i-am spus sefului de scara de ElectraInstal, distribuitor autorizat . Am reusit sa il conving usor, deoarece am putut alege modelul de interfon, asigurarea amortizorului si a usii din spate, si calcula pe net costurile pentru fiecare apartament de pe scara si astfel am scapat de eventualele costuri nepravazute sau ascunse. Seful de scara, pare sa fie un vecin patriot, judecand dupa drapelul fluturand in geam, si steguletul de pe masina. Acesta a fost incantat sa afle ca interfoanele produse la Iasi, vor ajunge sa fie montate si la noi in scara, lucru ce la determinat sa i-a legatura si cu ceilalti sefi de scara si cu asocita, poate si ceilalti doresc o schimbare, avand in vedere, ca toate interfoanele din bloc au fost montate in acelas timp la cele 3 scari, si daca cel de la scoara noastra s-a defectat, probabil nici celelalte doua, nu mai functioneaza corespunzator si trebuie schimbate.
Interfoanele electra sunt de cea mai buna calitate, avand un aspect placut, fiind rezistente si functionad chiar si in conditii extreme de temperatura, iar raportul calitate/pret este excelent.