Scapa de stresul zilnic al banilor cu ajutorul SmileCredit

Detalii

CategoriiEconomie
Taguribani, credit, salar
Ultima actualizareVineri 12 noiembrie 2021
Vizualizari650

Voteaza & Distribuie

Descriere

Ziua de salariu este probabil cea mai asteptata zi din luna pentru majoritatea dintre noi. Dar atunci cand probleme neprevazute necesita o parte semnificativa din bugetul lunar, exista posibilitatea de a nu mai exista suficiente resurse pentru a achita cheltuielile uzuale. Astfel apare stresul si grija ca nu reusiti sa onorati toate platile la zi. Exista totusi o solutie prin intermediul careia sa puteti evita aparitia acestor situatii neprevazute si ea vine din partea SmileCredit. Cu ajutorul acestei institutii financiare nebancare puteti beneficia de un credit pana la salariu cu care sa achitati toate sumele restante, in timp util, fara a acumula penalitati.

Ce este un credit pana la salariu?

In momentul in care veniturile lunare s-au epuizat cu mult inainte ca ziua de salariu sa vina din nou, acest tip de credit reprezinta solutia ideala cu ajutorul carora sa faceti fata provocarilor financiare, fara a fi nevoie sa va ingropati in datorii. Creditul pana la salariu este o forma de finantare de lunga durata prin intermediul careia intrati in posesia unora numite sume de bani, cu posibilitatea de a le returna imediat.

Ce conditii sunt necesare in vederea acordarii acestui tip de credit?

La SmileCredit lucrurile sunt mereu simple. Pentru a putea aplica in vederea obtinerii unui astfel de credit nu trebuie decat sa aveti varsta minima de 18 ani si sa puteti demonstra ca detineti o sursa stabila de venit, fie ea salariu sau pensie, cu care sa puteti achita rata ulterior. In final, nu va ramane decat sa detineti un card bancar valid, unde sa va poata fi virati banii, odata ce este acceptata solicitarea.

Cum se obtine?

Suntem constienti ca timpul este mai pretios decat orice, si tocmai din acest considerent am eliminat pe cat posibil birocratia specifica actiunilor bancare. Acum, orice persoana eligibila pentru credit poate solicita imprumutul direct online, prin furnizarea catorva date personale de baza. O fotografie a cartii de identitate, un extras de cont valid, acelasi pe care intra salariul in mod uzual, suma solicitata si asta e tot. Trimiteti cererea, echipa noastra o analizeaza si, odata aprobata, puteti beneficia de bani chiar in aceeasi zi.

Nu punem intrebari

Scopurile in care intentionati sa utilizati sumele primite nu ne privesc si tocmai de aceea, nu reprezinta un criteriu de oferire a creditelor. Sunteti liberi sa folositi banii exact in felul in care aveti nevoie, fara a exista nesiguranta ca scopul dumneavoastra nu este suficient de important incat sa puteti fi ajutat financiar. La noi doar soliciti cererea, noi o aprobam si iti trimitem banii, fara detalii suplimentare sau etape intermediare.

Flexibilitate si transparenta

Relatiile conturare cu fiecare client de-ai nostri sunt bazate in primul rand pe transparenta si incredere. Tocmai de aceea, inainte de a semna contractul, acesta poate beneficia de un simulator care sa genereze suma finala pe care va trebui sa o inapoieze si valorile lunare, daca este cazul, in raport cu suma imprumutata si cu durata contractului. De asemenea, si dobanda este comunicata in prealabil, fara posibilitatea de a fi modificata pe parcurs. Aceasta este un procent de 1,1% din suma totala, raportat la fiecare zi a contractului in parte.

Nici situatiile in care nu reusiti sa achitati rata la timp nu trebuie sa reprezinte un motiv de ingrijorare. Suntem constienti ca problemele neprevazute nu inceteaza sa apara si tocmai de aceea, oferim sansa prelungirii termenelor cu o singura conditie. Se solicita in prealabil plata dobanzii si a penalitatilor, care sunt oglindirea dobanzii si anume, 1,1% in plus pentru fiecare zi contractuala.

Scapa de stres si ia-ti un credit pana la salariu!