Program estival intens la Teatrul Stela Popescu: repetiţii, achiziţii şi pregătirea pentru festivaluri şi premierele toamnei

Detalii

CategoriiCultura
TaguriBucuresti
Ultima actualizareJoi 30 iunie 2016
Vizualizari1593

Voteaza & Distribuie

Descriere

Bucureşti, 29 iunie 2016 -După marele succes de la mijlocul lunii iunie cu avanpremiera musicalului „ALADIN”, producţie cu care se va deschide stagiunea 2016-2017, Teatrul Stela Popescu repetă ore bune în fiecare zi, în plină caniculă, în sălile de studiu de la PALATUL NAŢIONAL AL COPIILOR. Se pun la punct, sub atenţia maestrului ŞTEFAN SOARE, ultimele detalii ale dansurilor din Gala „STELA ŞI PRIETENII EI”, ale momentelor solistice pe care DANI FILIPESCU (Coordonator, Director Proiecte ), ANDREI LAZĂR, GABY DAHA, ANDREEA BLIDARIU, ŞTEFAN POPOV, tinerele ROBERTA, JENNIFER - le vor lansa cât de curând, în ţară, în lume.

Este sfârşit de iunie şi se fac ultimele retuşuri ale textului pentru viitoarea premieră „DOUĂ FETE ŞI-O NENEACĂ” – musical de ROMAN VLAD, adaptare după Vasile ALECSANDRI - în rolul CHIRIŢEI evoluând STELA POPESCU. În iulie, se vor achiziţiona, cu grijă pentru autenticitate, costume populare din MOLDOVA, dar şi faimoasele straie de CĂLUŞARI, cunoscuţi specialişti vor asista la repetiţiile BALETULUI Teatrului Stela Popescu, pentru că în feeria folclorică „ROMÂNIA, ŢARĂ MAGICĂ”- vor străluci, bineînţeles, celebrele bătute, sârbe. La început de august se preconizează evoluţii în parcurile Capitalei, în septembrie intră în linie dreaptă repetiţiile cu ALADIN pentru FESTIVALUL ARTEI LIRICE DE LA SIBIU, în octombrie demarăm FESTIVALUL ITINERANT „POVESTEA CÂNTECULUI CARE FACE MINUNI”- suntem invitaţi la CASELE DE COPII, Fundaţii etc.

Cu alte cuvinte, o agendă bogată, pe care o urmăm pas cu pas - doar copiii ne urmăresc nu numai la spectacole, dar şi la repetiţii. Este marele câştig de a fi alături de ei, la PALATUL NAȚIONAL AL COPIILOR, şi de a construi, pentru ei, sub ochii lor, toate producţiile.

BIROUL DE PRESĂ TSP