Cherestea din lemn de brad la cea mai buna calitate si la cel mai accesibil pret

Detalii

CategoriiCasa/gradina
TaguriCase de lemn, Cherestea
Ultima actualizareVineri 9 iunie 2017
Vizualizari1373

Voteaza & Distribuie

Descriere

Daca vrei o casa din lemn construita rapid si ieftin, e bine sa stii in primul rand de unde sa iti achizitionezi cheresteaua. Cheresteaua este un material lemnos obtinut din debitarea bustenilor, fiind intrebuintat in constructii, in productia de mobilier, pentru furnir, pentru jucarii si ambalaje. Deasemenea este folosita si pentru constructia de instrumente musicale, avioane si constructii navale.

Te intrebi de ce este atat de utilizat lemnul in constructii? Datorita proprietatilor sale deosebite printer care se numara durabilitatea, duritatea, rezistenta si pretul foarte bun de achizitie. Astfel, primul avantaj al unei case din lemn este eficienta energetica. Al doilea avantaj este cel ecologic, lemnul fiind un material 100% natural care permite reglarea temperaturii si a umiditatii in interiorul locuintei. Nu in ultimul rand, o constructie din lemn este estetica – acest material avand un farmec aparte, care da o senzatie placuta de confort.

Casele din lemn decherestea brad pot fi constructii ecologice si respecta cele mai inalte standarde in aceasta privinta. Bradul este o esenta moale care se usuca rapid si este usor de prelucrat, motiv pentru care are o raspandire larga in domeniul constructiilor. Tratat si expus in aer liber, are o durata de viata cuprinsa intre 20 si 50 de ani, iar intr-un mediu inchis poate ajunge la peste 75 de ani.

Nu multi stiu, dar cateodata partea cea mai dificila este sa gasesti lemn de calitate, uscat, la preturi acceptabile.
Ady Prosper Construct iti ofera numai cherestea din lemn de brad la cea mai buna calitate. Nu doar ca este producator de calitate dar firma va depozita acest produs in conditii optime si iti va furniza cheresteaua in permanenta, de fiecare data cand ai nevoie.

Daca ai nevoie de dimensiuni diferite fata de cele standard, echipa Ady Prosper Construct te va ajuta cu produsele de care ai nevoie, in topul preferintelor aflandu-se cheresteaua din lemn de brad.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege cherestea din lemn de brad Ady Prosper Construct la 600 Ron/m3. Ai nevoie de informatii suplimentare despre depozitul si produselenoastre? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0766271741.

http://adyprosperconstruct.ro