Nu tin cont de varsta lor(tre sa aiba de la 13-14 ani in sus) de educatie,greutate,starea lor civila sau a tintei ;de relatiile sociale...ce conteaza?!!
poate sa fie nevasta-ta,maicata-ta,sor'ta,sau mai rau fiica ta-pt genul acesta de barbati(e naspa numit barbat),sa-l numim futac(care-i in fond un instrument folosit la pipe)...deci,pt agest gen de futac toate aceste femei ce ne inconjoara sunt instrumente sexuale in primul rand;pi...ze ambulante!
am un prieten de genul asta,care vede numai pasarica-n fata ochilor-nici el nu stie cu care mai este incurcat;nu-i femeie aparuta accidental,sau nu,in viata lui (sau a celor din jurul sau)sa nu-i faca avansuri sexuale-
sa va dau un singur exemplu;
am iesit in urma cu cativa ani cu 2 prietene de-ale mele si cu el la intr-o seara de sambata,cred, sa ne distram
-am petrecut in noaptea prin cluburi,am dansat...etc,dragut a fost-chiar daca futacul saliva ca un vitel si batea tot felul de apropouri cu tenta sexuala
spre dimineata,insa, dupa ce am condus fetele acasa( mentionez ca nu s-a facut sex in noaptea aia,iar futacul nostru le-a vazut intaia oara atunci) futacul nostru in schizofrenia lui incepe sa povesteasca cum a f...t fetele de care tocmai ne despartisem;am ramas masca-mai ales ca una dintre ele imi era partenera;ii zic futacului-"mai,tu ce vorbesti acolo?"... -da,imi raspunde;"le-am f..t si pe astea"... 'bai,raspund;tu esti sanatos la cap-am fost impreuna toata seara-nici macar n-ai avut cand sa visezi ca ti-ai tras-o cu vreuna"
atunci il vad ca se dezmeticeste si-mi zice..."da,ai drepatate,dar cine stie ca nu le-am f...t"
sunt curios sa aflu cate asemenea specimene de futaci mai stiti si cum se manifesta!
Aceasta postare a fost editata de buleala: 05 September 2010 - 12:23 AM
Contact
Facebook
Twitter
RSS