Descopera Timisoara

Detalii

CategoriiSport
TaguriTimisoara
Ultima actualizareMiercuri 5 aprilie 2017
Vizualizari1019

Voteaza & Distribuie

Descriere

“Clubul Sportiv GRATZU” organizează duminică, 7 Mai 2017, cea de-a patra ediție a evenimentului unicat in Romania, de descoperire de “comori” pe bicicleta sau in alergare din cadrul seriei “Cupa Cetăților la Sport”.

Această competiție sportivă este menită să-i ajute pe Timișoreni si nu numai, să își cunoască mai bine orașul în care locuiesc, să facă mișcare și să folosească bicicleta în scop turistic, sportiv, recreațional și ca mijloc de deplasare mai sănătos și mai curat. Scopul nostru este de a promova și de a cunoaște orașul prin evidențierea atracțiilor turistice ale Timișoarei, de a încuraja cetățenii să utilizeze bicicleta și de a promova sportul în masă.

Punctul de plecare este Parcarea Iulius Mall din Timisoara de la ora 10:00 (ora startului). Cele 300 de echipe așteptate sa se înscrie, fiecare formata din 3 membrii, vor avea de găsit 30 de puncte de arbitraj cu valoare de cate 1 punct si 5 puncte bonus cu valoare dubla, de 2 puncte valorice. Aceștia, echipele, vor trebui ca in decurs de pana in 3 ore de la Start, sa adune cat mai multe puncte (maxim 40) pentru a fii desemnați câștigători.

Înscrierile la acest eveniment se fac online începând cu 1 Aprilie pana in 30 Aprilie, taxa de participare de echipa urmând a se achita in contul ONG-ului organizator. După achitarea înscrierii participanții se vor prezenta in incinta IULIUS MALL in zilele de Miercuri si Duminica intre orele 12-22 pentru ridicarea pachetelor de concurs si extragerea primului punct de plecare de pe traseu. Toți participanții trebuie sa respecte regulile de circulație, codul rutier si indicațiile semafoarelor.

Se vor premia primele 3 echipe de la categoria biciclete precum si primele 3 echipe de alergători care au obținut cele mai multe puncte in cel mai scurt timp de concurs. Premiile puse in joc pentru concurenți depășesc valoarea de 4.000 euro Pentru detalii, ne puteți contacta la numărul de telefon: 0732453433, persoană de contact: Grațian Bolog, event manager.

“Clubul sportiv GRATZU” este o asociație non profit înființata la TIMISOARA in anul 2008 ce are peste 280 membrii si a organizat peste 60 de evenimente sportive si recreaționale de la înființare si pana astăzi. Susținem mișcarea indiferent de forma ei, sportul sănătos si atitudinea pozitivă si încurajatoare fata de orice presupune sănătate si sport.

Vă așteptăm cu drag,