Prim ministru dupa alegeri Exclusiv Geoana, Stolojan, Tariceanu
Scris 02 December 2008 - 09:50 PM
Unii au castigat mai multe scaune in parlament, altii au primit mai multe voturi...nu conteaza ce partid se considera castigator.
A inceput batalia pentru postul de Prim Ministru.
Daca ieri cele 3 partide de pe locul I, II, III tineau cu dintii de propunerile lor pentru acesta functie, astazi limbajul reprezentantilor celor 3 s-a "indulcit" - din ce am vazut in niste dezbateri cu reprezentantii celor 3 partide la realitatea si antena3.
Nu cred ca domnul Basescu o sa nominalizeze in functia de Prim Ministru pe Geoana, Stolojan sau Tariceanu.
Pe cine vedeti voi posibil Prim Ministru nominalizat de Presedinte? (exclus cei 3).
Nu conteaza daca face parte din cele 3 partide sau este "independent"...
Care ar fi - pentru Romania - solutia cea m-ai buna?
Un "independent" ar putea face fata pretentilor ridicate de rechinii infometati - citeste "sponsori" - care au cheltuit bani in campania electorala pentru PSD, PDL, PL?
fn
Scris 03 December 2008 - 09:48 AM
fnicolici, la Dec 2 2008, 09:50 PM, a spus:
Unii au castigat mai multe scaune in parlament, altii au primit mai multe voturi...nu conteaza ce partid se considera castigator.
A inceput batalia pentru postul de Prim Ministru.
Daca ieri cele 3 partide de pe locul I, II, III tineau cu dintii de propunerile lor pentru acesta functie, astazi limbajul reprezentantilor celor 3 s-a "indulcit" - din ce am vazut in niste dezbateri cu reprezentantii celor 3 partide la realitatea si antena3.
Nu cred ca domnul Basescu o sa nominalizeze in functia de Prim Ministru pe Geoana, Stolojan sau Tariceanu.
Pe cine vedeti voi posibil Prim Ministru nominalizat de Presedinte? (exclus cei 3).
Nu conteaza daca face parte din cele 3 partide sau este "independent"...
Care ar fi - pentru Romania - solutia cea m-ai buna?
Un "independent" ar putea face fata pretentilor ridicate de rechinii infometati - citeste "sponsori" - care au cheltuit bani in campania electorala pentru PSD, PDL, PL?
fn
Vor fi alegeri anticipate in mai putin de un an sau santaje de tot felul!
Scris 03 December 2008 - 12:44 PM
Pe cine ati alege? Eu pe Klaus Johannis
Aceasta postare a fost editata de Kahila: 03 December 2008 - 12:44 PM
Scris 03 December 2008 - 02:52 PM
Scris 10 December 2008 - 03:00 PM
Sursa : mediafax.ro
Scris 10 December 2008 - 03:00 PM
lupini, la Dec 10 2008, 03:00 PM, a spus:
Sursa : mediafax.ro
ce previzibil!
Scris 10 December 2008 - 03:22 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Tinerii isi pot asuma conducerea Romaniei?! | Ovidiu Bufnila | 21 | 7.513 |
|
Banca mea! | Adrian Teaca | 0 | 1.890 |
|
Pro Democratia isi retrage observatorii de la turul doi | roportal | 1 | 3.967 |
|
Primaria Chisinau -ALEGERI | primaria_chisinau | 17 | 6.577 |
|
STIM OARE CE VREM? | brunette | 1 | 3.973 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis