De ce ai nevoie de un sistem de supraveghere video exterior?

Detalii

CategoriiCasa/gradina
TaguriCraiova, sisteme de supraveghere video
Ultima actualizareMiercuri 19 septembrie 2018
Vizualizari1588

Voteaza & Distribuie

Descriere

Daca esti in cautarea unui mod prin care sa iti supraveghezi bunurile si familia fara prea mult efort, este cazul sa investesti intr-un sistem de supraveghere video exterior care sa iti ofere linistea de zi cu zi.

Cum sa alegem?

Inainte de a alege unul mai ieftin, ia in calcul toate specificatiile. Magazinele online iti pun la dispozitie sisteme de supraveghere cu preturi incepand de la 400 lei, camere si accesorii anexe individual, oferind si garantie de pana la 3 ani, transport gratuit pentru comenzi mai mari si suport pentru instalare sau in caz de probleme. Furnizorii cu care colaboreaza cei de la e-camere.ro sunt renumiti pe piata, iar pasiunea lor pentru produse si servicii IT i-au facut lideri in domeniu. Dahua, HikVision sau Navaio sunt cativa dintre parteneri, iar sistemele lor sunt purtatoarele tehnologiilor principale astazi pe care chiar ei le-au dezvoltat.

Tipuri de sisteme video de supraveghere

Sunt 2 tipuri de sisteme video de supraveghere, dupa modul in care prelucreaza imaginile:

- Analogice HD, cu transmisie prin cablu, cele mai accesibile ca pret si cele mai des cumparate. Au o calitate a imaginii destul de buna si sunt mai simplu de instalat. Sunt asemanatoare cu primele sisteme de inregistrare, complet analogice, cu inregistrare pe casete VHS si care incepand cu 2016 nu mai sunt folosite ca tehnologie de baza.

- Digitale IP, cu transmisie wireless de cele mai multe ori, sunt mai scumpe si mai complicate la instalat, dar sistemele de acest tip au camere cu rezolutie superioara, nu sunt restrictionate la un numar maxim de camere de filmare sau la o arie anume de inregistrare. Un singur NVR poate cupla pentru inregistrare camere de filmare din diferite locatii.

Ce presupune un sistem de supraveghere video?

Pe langa accesorii, cabluri, mufe, sunt 4 componente principale ale oricarui sistem de supraveghere video:

- Inregistratorul video, care este DVR-ul in cazul camerelor analogice si NVR-ul in cazul celor digitale. Primul va comunica si receptiona informatia camerelor prin cablu, iar al doilea prin reteaua de internet la care este conectat.

- Suportul de stocare a datelor, Hard Disk-ul poate avea un spatiu de stocare destul de mare, mai ales ca unele sisteme functioneaza non-stop. Hard Disk-ul pentru inregistrare video de acest tip este special creat pentru asta, dintre producatorii specializati se comercializeaza Seagate si Western Digital.

- Camerele sunt componenta cea mai importanta, in functie de performanta lor si inregistrarile vor fi pe masura. Camerele de exterior se diferentiaza de cele de interior prin accesoriile si materialele folosite pentru protejarea lor de intemperii, praf sau temperaturi extreme. Pentru ca in exterior raza de acoperire este mai mare, rezolutia, iluminatorul infrarosu si lentila trebuie alese in functie de asteptari.

Unde se gasesc sisteme de supraveghere performante?

Daca sunteti in cautarea unui sistem de supraveghere video exterior sau interior, daca vreti sa il schimbati pe cel existent sau doar sa inlocuiti componente si nu stiti ce sa alegeti, puteti compara specificatii si clipuri video demonstrative pentru fiecare oferta in parte sau puteti cere sfatul unui specialist de pe E-CAMERE.RO. Ii puteti contacta telefonic sau online pentru suport sau comenzi.

Date de contact
Online: www.e-camere.ro
Telefon: Vanzari - 0767 390 475
Suport tehnic: 0765 487 387
Sediul comercial: Str. Petrache Poenaru, Nr. 1, Craiova, Dolj