Cel mai iubit jucător Kendama din lume face cunoștință cu fanii români

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriBucuresti
Ultima actualizareMiercuri 6 septembrie 2017
Vizualizari1079

Voteaza & Distribuie

Descriere

Pentru prima oară în România, Asia Fest (24- 26 noiembrie 2017) va găzdui, anul acesta, finala competiției naționale de Kendama, ZNDK (Ziua Națională Depozitul Kendama). Ca o surpriză pentru toți fanii din România, unii dintre cei mai buni jucători Kendama din lume vor fi prezenți pe 9 septembrie la evenimentul organizat, începând cu ora 14.00, la Afi Palace Cotroceni.

Vă așteptăm, alături de cei mici și cei mari, la o demonstrație de Kendama ”ca la carte”.

Sâmbătă, 9 septembrie, cel mai iubit jucător de Kendama din lume - israelianul Liad Kotlarker is Merkaba™ Pro (https://www.youtube.com/watch?v=evzYiwpum9) - și echipa Kendama Israel, formată din Aviram Lugassi, David Vidislavski, Ole Bohl și Dkipa, vor fi prezenți la Afi Palace Cotroceni pentru a anunța turneul lor din România.

Evenimentul, care este deschis și publicului larg, va oferi mai multe amănunte despre participarea la concursul național de Kendama.

Concursul ZNDK (Ziua Națională Depozitul Kendama) va avea loc pe data de 18 noiembrie 2017 în mall-uri din întrega țară. Câștigătorii se vor întrece în finala organizată pe 25 noiembrie în cadrul Asia Fest (Romexpo). În aceeași zi, primul festival românesc dedicat culturii asiatice va găzdui și competiția Kendama pentru amatori, juriul fiind alcătuit din campioni mondiali kendama și invitați surpriză. Competiția națională este organizată de DEPOZITUL KENDAMA în parteneriat cu Asia Fest.

Turneul echipei Kendama ISR va continua în mai multe orașe din țară: Constanța (10 septembrie), Timișoara (13 septembrie), Alba Iulia (14 septembrie), Cluj Napoca (16 septembrie).