intrebare
Scris 09 June 2007 - 10:44 AM
Buna,sint noua pe aici si acuma un an am discutat cu cineva pe net despre urmatorea problema.Descriu pe scurt.Eu nu ramin insarcinata.Aceasta cunostinta virtuala mi-a spus ca a avut aceasi problema si cineva a indrumato sa mearga la o manastire in Moldova unde v-a trebui sa se roage si v-a fi ajutata.Afacut acest lucru si dupa scurt timp a ramas insarcinata.intrebarea mea este daca cunoaste cineva aceasta manastire sau daca a auzit despre ea.?Poate imi spune cineva cum se numeste.M-am gindit ca este singura cale de a afla.Multumesc.
Scris 09 June 2007 - 02:05 PM
Există o singură "mănăstire : speranţa şi credinţa ! Alta nu există în lumea asta ! Dar du-te la medic !
Scris 09 June 2007 - 02:15 PM
Cel mai bine e sa vezi un medic, si pe de alta parte sa nu te stresezi, sa gandesti pozitiv.
Scris 09 June 2007 - 02:21 PM
ratacita, la Jun 9 2007, 11:44 AM, a spus:
Buna,sint noua pe aici si acuma un an am discutat cu cineva pe net despre urmatorea problema.Descriu pe scurt.Eu nu ramin insarcinata.Aceasta cunostinta virtuala mi-a spus ca a avut aceasi problema si cineva a indrumato sa mearga la o manastire in Moldova unde v-a trebui sa se roage si v-a fi ajutata.Afacut acest lucru si dupa scurt timp a ramas insarcinata.intrebarea mea este daca cunoaste cineva aceasta manastire sau daca a auzit despre ea.?Poate imi spune cineva cum se numeste.M-am gindit ca este singura cale de a afla.Multumesc.
cunostinta respectiva daca tot ti-a zis atatea.. nu ti-a zis si la ce manastire a fost?
Scris 09 June 2007 - 02:39 PM
Manastirea este in sufletul tau. Si cel mai bine ar fi sa treci pe la un doctor sau chiar doi, sa asculti 2 pareri diverse
Scris 10 June 2007 - 12:55 AM
Noi punem sământa, Dumnezeu o face să crească. Lasă-te în voia lui.
Mănăstirile nu te vor lăsa gravidă!!!
Opinia tuturor mi-o exprim si eu: consultă mai multe opinii din domeniul medical specific problemei tale.
Totodată... de unde stii că este problema ta si nu este a partenerului tău?!
Mănăstirile nu te vor lăsa gravidă!!!
Opinia tuturor mi-o exprim si eu: consultă mai multe opinii din domeniul medical specific problemei tale.
Totodată... de unde stii că este problema ta si nu este a partenerului tău?!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
zeitgeist- filmul ce contesta originile si veridicitatea crestinismului | kisstina | 5 | 3.901 |
|
observatii psihoterapeutice
nivelul empiric |
MariaB | 2 | 4.284 |
|
ce schimbari ai aduce si de ce.. |
stupid_me | 508 | 28.688 |
|
Chestionar: Joaca Dumnezeu la penalti | Trimisul lui Dumnezeu | 2 | 1.174 |
|
|
thebelievingheart | 378 | 24.880 |