(P): Ce face un medic francez atunci cand un pacient nu mai reuseste sa slabeasca?

(P): Ce face un medic francez atunci cand un pacient nu mai reuseste sa slabeasca?

Detalii

CategoriiSanatate
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari1589

Voteaza & Distribuie

DescriereDuoSveltin


DuoSveltinMii de persoane, care nu reuseau sa slabeasca au folosit formula revolutionara a doctorului Jean Paul Parisot, pentru a termina definitiv cu kilogramele excedentare. Am vrut sa aflam mai multe si i-am luat un interviu acestui specialist in slabire, cel care a pus la punct aceasta formula.Intrebare: Domnule doctor, se spune ca formula dumneavoastra este destinata in special persoanelor rezistente la slabire.


Dr. Parisot : Mai intai, dati-mi voie sa va spun ca de multi ani consult la cabinetul meu numeroase persoane, ce sufereau de exces mare de greutate sau erau chiar obeze! Mi-am pus doua intrebari:


1). Cum se explica faptul ca exista persoane grase, desi mananca foarte putin?

2). Cum se explica faptul ca exista persoane care pot manca tot ce vor, fara a se ingrasa vreodata?


Dorind sa raspund la aceste intrebari, am sfarsit prin a descoperi formula ce avea sa permita celor care nu reusesc sa slabeasca, sa piarda toate kilogramele lor in plus.


Persoanele al caror metabolism nu functioneaza bine, nu ard suficiente calorii si raman reziduuri. In corpul nostru, aceste reziduuri sunt reprezentate de grasime, pe scurt – kilogramele excedentare.


Aceasta formula nu a cazut din cer si ca, in realitate, este vorba despre o formula dubla.Intrebare : Adica?


Dr. Parisot: Am inteles, de asemenea, ca proasta functionare metabolica prezinta 2 aspecte:


1). O prea mare asimilare a grasimilor (astfel producandu-se prea multe reziduuri)

2). O insuficienta eliminare a acestor grasimi (incapabilitatea de a elimina grasimile, inainte ca acestea sa devina reziduuri)

Deci daca voiam sa lupt impotriva acestui cerc vicios al ingrasarii, trebuia sa lupt, in acelasi timp, impotriva acestor 2 factori responsabili pentru excesul de greutate.Intrebare: Deci, daca am inteles bine, trebuie luate 2 tratamente.


Dr. Parisot: Da si nu.Après avoir sélectionné 2 actifs entièrement naturels j'ai demandé à un grand laboratoire de les associer dans une seule et même gélule . Dupa ce am selectionat 2 agenti activi, in intregime naturali am cerut unui mare laborator sa procedeze la asocierea lor intr-o singura capsula.Intrebare: Rezultatul a fost imediat?


Docteur Parizot: Oui j'ai d'abord commencé à le prescrire à mes patients avec des résultats vraiment spectaculaires .Dr. Parisot: Da, am inceput mai intai sa le prescriu pacientilor mei, cu rezultate intr-adevar spectaculoase.Ensuite j'en ai parlé à mes confrères qui eux aussi ont commencé à le conseiller avec succès. Apoi, le-am spus si colegilor mei care, au inceput si ei sa le prescrie cu succes. Et évidemment cette gélule est devenue très vite connu au point que l'on m'a demandé de pouvoir la commercialiser à grande échelle ,ce que j ai accepté bien entendu . Si, evident, aceasta capsula a devenit rapid cunoscuta, atat de rapid, incat am fost rugat sa o comercializez pe scara larga, ceea ce am acceptat, desigur.Cela couronnait aussi un travail de plusieurs années. Este incununarea multor ani de munca.


Question : C'est vrai que cette gélule est assez connu à tel point que certains de vos confrères l'appelle le « rasoir à 2 lames de l'amaigrissement » .Intrebare: Ne puteti spune mai multe despre aceasta uimitoare capsula cu dublu efect?

Dr. Parisot: Am cerut unui mare laborator francez sa asocieze un extract de cactus rar (cu uluitoare proprietati de neutralizare a grasimilor absorbite), unui puternic activator metabolic – cafeaua verde decofeinizata.


In primul rand, fibra acestui cactus rar invaluie grasimea din alimentatie, nelasand corpul sa o transforme in surplus de greutate. Dar, asa cum v-am spus, formula mea actioneaza in „duet", de aceea aceasta capsula se numeste „DuoSveltin".


Fibra de cactus poate lasa sa treaca unele grasimi in organism. In acest caz, cel de-al doilea ingredient actioneaza ca un filtru suplimentar. El va creste puterea metabolica. Aceasta accelerare a eliminarii caloriilor absorbite este rezultatul celui de-al doilea compus – extractul de concentratie mare din cafea verde decofeinizata.Question : Finalement votre mérite c'est d'avoir associé ces 2 actifs minceur dans une seule et même géluleIntrebare: In cele din urma, meritul dumneavoastra este ca v-ati gandit sa asociati cei 2 agenti activi cu efect de slabire, intr-o singura capsula?


Dr. Parisot : Da, dar trebuia, de asemenea, gasit modul de a le asocia intr-o singura capsula.


Laboratorul, caruia i-am incredintat fabricarea si distribuirea acestei inovatii in domeniul slabirii, a reusit o adevarata izbanda tehnologica, pentru a o produce la un pret acceptabil, chiar daca, avand in vedere specificitatea ingredientelor, nu este nici prea ieftina. Dar, in legatura cu aceasta, am o veste buna pentru toti cei care doresc sa slabeasca definitiv.Intrebare: Si anume?


Dr. Parisot: Acest mare laborator, inainte de a comercializa noile capsule in circuitul traditional, a decis sa le ofere la jumatate de pret tuturor celor care comanda.De aceeasi oferta, puteti beneficia acum si in Romania. Odata cu lansarea formulei dr. Jean Paul Parisot, o puteti achizitiona direct de pe site.