Necesitatea unei asigurari medicale de calatorie in strainatate

Detalii

CategoriiSanatate
Taguricalatorii
Ultima actualizareMarti 27 iunie 2017
Vizualizari1574

Voteaza & Distribuie

Descriere

Fiecare persoana care se decide sa paraseasca tara natala, fie ca o face in interes de serviciu sau pentru placere ca urmare a unui concediu, in momentul in care si-a facut rezervare pentru pachetul de servicii turistice sau pentru transport, omite din start ideea de a isi achizitiona o asigurare medicala de calatorie.

Aceasta este optionala, desigur, insa mereu se recomanda a fi facuta, deoarece nu poti sti ce se poate intampla. In general, fiecare persoana merge pe premiza ca lui nu i se poate intampla nimic, iar asigurarea medicala de calatorie este ultimul aspect pe care il ia in calcul. Insa, asigurarea nu este o risipa de bani, iar costurile nu sunt unele masive. Este de preferabil sa fii precaut pentru ca niciodata nu poti preveni neprevazutul.

Costurile medicale din alte tari sunt enorme in comparatie cu cele din tara noastra. Daca aici platim anumite sume pe consultatii, medicamente si ni se par totusi foarte mari costurile, va puteti face o idée referitor la tarifele pe care le percep cadrele medicale in Occident si cat de scumpe pot fi tratamentele.

Pretul unei asigurari medicale de calatorie in strainatate este unul destul de mic, accesibil pentru orice persoana. De exemplu, o asigurare de 9 zile pentru o asigurare in tarile din Europa ajunge la aproximaiv 35 lei, la suma asigurata de 5000 de euro, iar la suma maxima de 30000 de euro, prima de asigurare va fi de aproximativ 65 lei. Ambele asigurari asigura dreptul la servicii medicale private si la spitalizare.

Desigur, ca in functie de firma la care veti solicita asigurarea si care sunt evenimentele pe care le despagubesc, costurile pot diferi. Exista o serie de asigurari pentru care puteti opta, asigurari care pot acoperi chiar si costurile de repatriere decedati si transport funerar international.

Exista tari in carecetatenii straini nu pot beneficia de tratamente medicale gratuite, chiar daca pentru tarile respective exista posibilitate de a a se achizitiona asigurarea medicala de calatorie, care insa nu este obligatorie.In general, preturile pentru asigurarile de sanatate in tarile apartenente Uniunii Europene sunt asematoare, insa in tarile din afara Uniunii Europene, preturile sunt mai mari, in functie de beneficiile dorite.

Un alt criteriu de care se tine cont in emiterea unei polite de asigurari il reprezinta varsta. Copiii, in special infantii, si adultii cu varsta de peste 65 ani vor plati o suma mai mare pentru asigurarea de calatorie in strainatate, riscul de imbolnavire la acestia fiind unul mai ridicat. Exista firme de asigurari care dupa o anumita varsta, circa 75 ani, nu mai emit polite de asigurare pentru persoanele respective. V-ati putea intreba cine mai calaoreste dupa o anumita varsta, insa raspunsul ar putea sa va surprinda. Exista un procent mare de persoane peste 60 ani care calatoresc.

Daca ai un accident nimeni nu se va uita la tine. Acest lucru se intampla de multe ori si in tara ta natala deci nu exista o surpriza cand vei vedea ca si in alte tari se practica acest lucru. Primul ajutor il vei primi intradevar, insa este necesar sa dispui de bani daca doresti sa primesti serviciile medicale de care ai nevoie.

De aceea, de fiecare data cand te vei hotari sa parasesti tara, indiferent de motivul pentru care il vei face, ai putea lua in considerare si achizitionarea unei asigurari medicale de calatorie. Acum foarte multi ani persoanelor care paraseau tara li se solicita asigurarea, aceasta fiind obligatorie. In timp, insa, a devenit optionala. Cum niciodata nu putem sti ce se poate intampla, este recomandat ca in bagajul de calaorie sa adaugati

Pentru detalii suplimentare, accesati https://funerare-rainbow-dorobantu.ro/repatrieri-decedati/ sau utilizati urmatoarele date de contact:
Program: Non Stop
Telefon: 0753304050
Adresa: Bucuresti, Str. Leaota nr. 14,
Oras/Sector: Bucuresti, Sectorul 6