Tigarile Daca nu ar mai fi tigari?
Scris 08 October 2006 - 08:58 PM
Ce ai face daca sar interzice fabricarea tzigarilor si nu ar mai exista?
Cum ai reactiona?
Cum ai reactiona?
Scris 08 October 2006 - 11:14 PM
cred ca in prima faza as reactiona urat.... apoi ... cred ca ar fi mai bine
Scris 09 October 2006 - 05:29 AM
De s-ar interzice, as fi primul care sa se bucure. Nu fumez decat in grup, dar deja nu mai am senzatiile de greata de la inceput. Si asta poate duce la dependenta. Acum, sa fim seriosi. Cei care nu se pot lasa din proprie vointa probabil si-ar gasi alt viciu, atat.
Chiar, in Franta a intrat in vigoare legea anti-fumat. Cateodata mi-s mandru ca sunt urmas al Romei, din aceeasi spita ca francezii
Chiar, in Franta a intrat in vigoare legea anti-fumat. Cateodata mi-s mandru ca sunt urmas al Romei, din aceeasi spita ca francezii
Scris 09 October 2006 - 09:37 AM
daemon, la Oct 9 2006, 06:29 AM, a spus:
De s-ar interzice, as fi primul care sa se bucure. Nu fumez decat in grup, dar deja nu mai am senzatiile de greata de la inceput. Si asta poate duce la dependenta. Acum, sa fim seriosi. Cei care nu se pot lasa din proprie vointa probabil si-ar gasi alt viciu, atat.
Scris 09 October 2006 - 12:37 PM
IMPOSIBIL
Astai raspunsu ...!!
Ce-i cu aberatia asta ? nu aveti putina logica?
... fumatori sau nefumatori --
Sau poate e ceva fictiv si nu m-am prins ... trebuia sa ma prind?
Oricum ... planta in sine "tutunul" exista ... si creste si pe la noi
, mai exista si hartie !! asa ca nu vad care-i problema ...!! aaa ... nu mai ajung banii la stat !? impozite, accize, taxe pe viciu, taxe pe lux, etc,etc,etc., ... apropo stie careva cat % dintr-un pachet de tzigari merge la stat ?
Apoi treaba merge in felu urmator ... fumatorii o sa-si procure tot felu de combinatii de frunze uscate impaturate intr-o hartie sau te miri ce si ... care va fi rezultatu? ... pai "nefumatorii" nu vor mai fi afectati de mirosul de tzigari ci de tot felu de mirosuri care mai de care mai puturoase
sau alta varianta ar fi cresterea "speculantilor" si atunci vorba "cine nu munceste nici sa nu mananca" va deveni "cine nu munceste nici nu fumeaza da oricum moare de foame"
Astai raspunsu ...!!
Ce-i cu aberatia asta ? nu aveti putina logica?
Sau poate e ceva fictiv si nu m-am prins ... trebuia sa ma prind?
Oricum ... planta in sine "tutunul" exista ... si creste si pe la noi
Apoi treaba merge in felu urmator ... fumatorii o sa-si procure tot felu de combinatii de frunze uscate impaturate intr-o hartie sau te miri ce si ... care va fi rezultatu? ... pai "nefumatorii" nu vor mai fi afectati de mirosul de tzigari ci de tot felu de mirosuri care mai de care mai puturoase
sau alta varianta ar fi cresterea "speculantilor" si atunci vorba "cine nu munceste nici sa nu mananca" va deveni "cine nu munceste nici nu fumeaza da oricum moare de foame"
Scris 09 October 2006 - 04:49 PM
As intra in sevraj !!!
Apoi m-as apuca de altceva, fiindca - nu-i asa ? - suma viciilor trebuie sa ramana constanta.
Apoi m-as apuca de altceva, fiindca - nu-i asa ? - suma viciilor trebuie sa ramana constanta.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Dumnezeu pentru o zi ! | Ravl | 119 | 21.369 |
|
Ati merge in Chad?
Chemare la razboi... |
Anonymus Kline | 34 | 6.476 |
|
Chestionar: