Alege tipul de pardosea corecta pentru spatiul tau - Milucon.ro iti ofera solutia cea mai simpla - pardoseli cauciuc

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Taguripardoseli
Ultima actualizareMiercuri 31 mai 2017
Vizualizari1447

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cauciucul este un material extrem de des utilizat pentru realizarea pardoselior si asta pentru ca acest material prezinta proprietati antiderapante, dar in acelasi timp ofera si confort la pasire. Aceste aspecte sunt principalele motive pentru care pardoselile cauciuc sunt utilizate pe scara larga in diferite spatii si sunt indragite din ce in ce mai mult de tot mai multa populatie. Solutii durabile in materie de pardoseli cauciuc sunt oferite de Milucon - companie specializata in oferirea de servicii calitative si solutii inteligente pentru instalarea unora dintre cele mai dorite si apreciate tipuri de pardoseli industriale.

Pardoseli cauciuc de la Milucon - aplicatii in orice spatiu

Pardoselile cauciuc realizate de Milucon sunt special concepute astfel incat sa poata fi instalate atat in spatiile interioare, cat si in cele exterioare. Proprietatile antiderapante a acestir pardoseli permit ca acestea sa poata fi utilizate pentru finalizarea unor diferite proiecte. La exterior astfel de pardoseli cauciuc pot fi amplasate in diverse terenuri de sport care se gasesc in aer liber, in spatiile de joaca destinate copiilor, pot fi finalizate cu astfel de pardoseli cauciuc pistele de alergare, diferite spatii din curti, diferite alei in parcuri. Pardoselile de cauciuc se pot aplica in interior tot intr-o multime de spatii variate, cum ar fi: spatiile industriale, spatiile destinate animalelor - gradini zoologice, ferme, canise - sau in diferite spatii destinate oamenilor cum sunt salile de fitness, cresele, gradinitele,salile de sport care sunt acoperite.

Pardoseli de cauciuc - proprietati care le evidentiaza fata de alte tipuri de pardoseli

Pardoselile cauciuc prezinta o serie de caracteristici care le fac unice si in plus le recomanda spre afi utilizatein toate spatiile in care se doreste amplasarea unei pardoseli sigure si rezistente.

  • Elasticitatea pardoselilor cauciuc le face potrivita utilizarea in cele mai variate spatii.
  • Rezistenta acestora este oferita de modul de fabricare al acestora care presupune topirea granulelor de cauciuc si imbinarea cu diferite tipuri de lianti. In acest mod, aceste pardoseli cauciuc rezista la diferite actiuni ale mediului inconjurator, la socuri mecanice, zgaraieturi sau alti factori care in mod normal pot dauna pardoselilor obisnuite.
  • Pigmentii de culoare utilizati sunt de o calitate inalta astfel incat si culoarea persista in timp, fiind rezistenta pana si la actiunea razelor UV, a substantelor destinate curatarii si a apei.
  • Rezistenta la procesul de inghet-dezghet, precum si la intemperii sau umiditate le face posibil de montat sila exterior.
  • Aceste pardoseli nu se deformeaza in momentul in carepe acestea se depoziteaza diferite obiecte cu greutati mari caci cauciucul detine avantajul de a absorbi toate tipurile de socuri posibile.

Milucon va instaleaza tipul preferat depardoseli cauciuc in orice spatiu doriti

Avantajele si carcteristicile pardoselilor cauciuc prezentate mai sus se rasfrang asupra oricarui spatiu in care nu ar fi amplasat un astfel de tip de pardosea. Astfel, Milucon instaleaza la scara larga pentru clientii saipardoseli cauciuc atat la interior, cat si la exterior,calitatea lucrarilor realizate fiind garantata. Indiferent de unde nu ati dori sa montati un astfel de tip depardosea, toata gama de oferte in privinta pardoselilor cauciuc este disponibila pe site-ul magazinului. Cereti oferta accesand www.milucon.ro