Tot ce trebuie sa stii despre focarele pentru seminee - Obtine decorul de poveste cu ajutorul sistemului de incalzire perfect

Detalii

CategoriiCasa/gradina
TaguriSeminee
Ultima actualizareMarti 23 octombrie 2018
Vizualizari1275

Voteaza & Distribuie

Descriere

Fiecare locuinta este unica in felul sau si este decorata in functie de gusturile fiecaruia. Daca locuintele sunt prevazute cu sisteme de incalzire de tip semineu, trebuie alese focare seminee in functie de gusturilor proprietarilor dar si in functie de modelele surselor de caldura. Este extrem de important sa ne simtim confortabil in locuinta noastra. Din acest motiv, trebuie sa decoram casa astfel incat sa ne simtim relaxati, pentru a putea avea o buna dispozitie si pentru a petrece timp de calitate alaturi de familie si de prieteni.

Semineul – punctul central al locuintei noastre

Elementul cheie ce nu trebuie sa lipseasca din locuinta noastra este semineul. Acesta ne ofera posibilitatea de a privi ore in sir focul si de a crea o atmosfera de basm. Cel mai important element din care este constituit un sistem de incalzire tip semineu este focarul. Acesta reprezinta “inima semineului”, punctul in care se produce magia. Care sunt cele mai bune materiale pentru focare seminee? Dupa recomandarea specialistilor, cele mai potrivite materiale sunt focarele din fonta sau din otel. De altfel, putem spune ca nu exista o optiune mai buna sau mai putin buna, ci pur si simplu aceste focare seminee sunt adaptate nevoilor fiecarui client in parte.

Ce criterii are un focar realizat din fonta?

In primul rand, greutatea focarului trebuie sa fie direct proportionala cu deschiderea lui, grosimea sa fie de 8mm si calitatea fontei sa fie de clasa 200. De asemenea, tipul de sticla reprezinta o alta caracteristica ce trebuie luata in considerare atunci cand se aleg focarele pentru seminee. Aceasta sticla poate sa fie standard, sticla stanga sau dreapta, semirotunda, sub forma de prisma sau de tunel.

Ce trebuie sa mai stiti despre focare seminee?

Focarul din fonta se incalzeste inr-un timp scurt din momentul in care este aprins focul, comparativ cu focarul din otel care are incalzirea mai lenta dar rezista un timp mai indelungat dupa stingere. Ce stim despre focarul de otel din samota? Acest tip de focar are nevoie de mai multa munca pentru intretinerea lui pe termen lung. De ce acest lucru? Deoarece samota este un material consumabil care are nevoie de schimbare la o perioada de cativa ani, pentru ca risca sa se sparga in momentul in care lemnele sunt puse pe foc. Pe piata exista focare seminee care au geam drept, geam frontal sau lateral. Geam semirotund etc.

Inainte de a lua orice decizie cu privire la montarea unui semineu in locuinta, trebuie sa aveti in vedere toate aceste aspecte si sa va ganditi foarte bine la locul in care va fi pozitionat sistemul de incalzire. Nu este un obiect care sa fie ales la intamplare. De asemenea, indicat este ca in momentul in care ati decis sa achizitionati sau construiti un semineu sa consultati o echipa de profesionisti care sa va ghideze in procesul de cumparare. Un semineu poate sa decoreze casa si sa ii ofere un aer rustic, de munte. Momentele petrecute alaturi de familie sau prieteni, langa focul semineului, sunt momente de neuitat. Poti sa savurezi un vin fiert, un ceai si sa citesti o carte bune intr-un decor de poveste.

Achizitioneaza semineul perfect!

Nu stiti de unde sa incepeti? Va ajutam noi! Accesati https://www.seminee-expert.ro si alegeti din cele peste 250 de modele de focare seminee! Consultati-va cu echipa de specialisti in seminee si alegeti varianta cea mai potrivita pentru gusturile si nevoile voastre! Sunati la numarul de telefon 0721280587 si programati o vizita in showroom!