Design interior living stil mediteranean

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Taguriamenajari interioare, design de interior
Ultima actualizareMiercuri 7 august 2019
Vizualizari1783

Voteaza & Distribuie

Descriere

Iubesti marea si plaja, dar stai intr-un oras mare si aglomerat? Nobili Interior Design aduce marea la tine, implementand stilul mediteranean in casa sau apartamentul tau. Vei adora simplitatea acestui stil de decor si aerul lejer pe care il va evoca. Apelarea la o firma specializata in amenajari interioare preuspune niste griji in minus. Toate acestea se vor spulbera, urmand ca expertii sa se ocupe integral de toate detaliile privind conceptul de design interior mediteranean.

Daca vorbim de designul interior in stil mediteranean al unui living, ne gandim la un decor all-white si niste accente de culoare precum turcoaz, albastru deschis sau corai. Texturile pentru acest stil de design sunt de regula mate, asadar corpurile de mobila lucioase nu au ce cauta intr-o astfel de incapere. Specialistii in design recomanda utilizarea unui mobilier cu aer minimalist. Prea multe detalii ale pieselor de moblier vor incarca inutil decorul si noi ne dorim exact opusul. Vrem sa mergem pe conceptul de spatiu fresh si aerisit care ne duce cu gandul la o oaza de liniste.

Alegeti piese de mobila clasica din lemn masiv, insa evitati-le pe cele cu sculpturi foarte incarcate. O vitrina de pilda sau o biblioteca din lemn sunt niste solutii perfecte pentru decorul livingului. Completam cu o masuta de cafea, fie ovala, fie rotunda si niste fotolii cu un imprimeu care ne duce cu gandul la mare, deci motive marine. Materialul principal pentru corpurile de mobila, trebuie sa fie lemnul. Daca va doriti un stil mediteranean cu influente usor rustice, alegeti tipul de mobila care are un aspect invechit, pentru plus de orginalitate. Podeaua trebuie sa contina si aceasta tot lemn, deci unul din lemn triplu stratificat, marca Kahrs se poate implementa. In plus, se poate opta si pentru niste plinte decorative care o vor infrumuseta.

Cum bine stie toata lumea stilul mediteranean se poate aborda si cu mobilier italian clasic, acesta fiind in voga in ultimii ani in materie de design interioare. Toate aceste concepte sunt doar cateva sugestii care vin din partea celor de la Nobili Interior Design. Aceasta este o firma care are o experienta de peste 10 in acest domeniu si care te va surprinde in continuare dand dovada de talent, pasiune si strategie.

Pentru informatii ne puteti contacta telefonic: 0720.665.365