Sari la conținut
Forum Roportal
stiri

Noile parcaje din Bucuresti costa lunar cit rata la masina

Postări Recomandate

Toate locurile de pe arterele principale din centrul Bucurestiului unde nu este interzisa parcarea vor fi cu plata. Proprietarii vehiculelor parcate neregulamentar vor primi amenzi uriase si risca sa le fie ridicate masinile. Solutiile ramase: parcarile de resedinta, parcarile cu plata de la suprafata in limita locurilor disponibile sau parcarile pe mai multe niveluri, subterane sau supraterane, care urmeaza sa fie construite.

 

In cazul acestora din urma, tariful este estimat la minimum un euro pe ora. Ceea ce inseamna ca cei care lucreaza in centru vor trebui sa plateasca intre 160 si 200 de euro pe luna, adica la fel ca rata lunara pentru o masina populara.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

In Occident nu exista parcari gratuite nicaieri, peste tot trebuie platit si chiar daca platesti perioada maxima este de pina la 3 ore. In centru este de 1/2 ora si costa 2-3 EUR. Este o modalitate "ELEGANTA" pentru primarii de a face bani si a mentine ordinea. Daca a trecut 1(unul) minut si chitanta din parbriz a expirat amenda este de 50-60 EUR care platesc intr-un cont bancar. La inceput e aiurea, dar cu orice te poti obisnui.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×