Creează amintiri frumoase la Moldavia Class - Slănic Moldova

Detalii

CategoriiTurism
Taguricazare, concediu, Slanic Moldova
Ultima actualizareVineri 15 iunie 2018
Vizualizari1148

Voteaza & Distribuie

Descriere

Dacă ești unul dintre turiștii care s-au gândit să petreacă câteva zile de relaxare în stațiunea de munte Slănic Moldova, va trebui să te gândești la ce tip de cazare te interesează și care tip se încadrează în bugetul tău. Vei vedea că stațiunea nu duce lipsă de unități de cazare, deoarece industria turistică este în plină expansiune în această locație. Mulți turiști preferă să se cazeze în apartamente, precum în cele de la Vila Moldavia Class Slănic Moldova, apartamente care sunt accesibile și mult mai confortabile decât o cameră standard de hotel. Acest loc este situat în inima stațiunii și ar putea fi exact ceea ce cauți.

Apartamentele vilei sunt în număr de 6, fiind amplasate câte două la fiecare nivel, oferă o atmosferă relaxată, personală, intimă, sunt generoase ca suprafață, sunt echipate cu paturi confortabile, televizoare, internet wireless, dormitoare, livinguri, balcoane, locuri de luat masa, facilități de baie decente și facilități de bucătărie de înaltă calitate.

Moldavia Class se străduiește să ofere satisfacție călătorului care caută cazare pe termen scurt sau lung în stațiunea din județul Bacău. Afacerea este deținută de o familie și se numără printre cele mai importante adrese pentru cazare aici. Amplasarea, precum și standardele înalte și atenția acordată detaliilor garantează oaspeților un sejur minunat în apartamente, o experiență de neuitat și amintiri frumoase. În același timp, ai toată libertatea de a face ceea ce dorești în interiorul apartamentului, cum ar fi gătitul, vizionarea emisiunilor TV, menții legătura cu familia și multe altele. Apartamentele sunt dotate cu aparate și ustensile de bucătărie pentru a te face să te simți ca și cum ai fi acasă.

Cazarea la Moldavia Class este perfectă nu doar pentru vacanțe de familie sau pentru evadări distractive cu prietenii, ci poate fi și un loc care să conducă la o escapadă romantică. Indiferent de perioada anului în care ai planificat vacanța, apartamentele de la Moldavia Class oferă refugii ideale atât pentru iarnă cât și pentru vară. Ca și posibilități de relaxare și de petrecere a timpului liber, oaspeții se pot răsfăța la saună sau la jacuzzi, pot pregăti un grătar în foișor sau se pot juca alături de cei mici în spațiul special amenajat pentru ei.

Tariful pentru o noapte de cazare aici este 350 lei, fiind necesare minimum două nopți pentru a putea rezerva un apartament. Tariful pentru un pat suplimentar este de 50 lei/ noapte. Pentru rezervări și pentru mai multe informații poți accesa site-ul moldaviaclass.ro