In Galati si Arad exista masini second hand de vanzare la preturi avantajoase - Calitate si performanta garantate de Leasing Automobile

In Galati si Arad exista masini second hand de vanzare la preturi avantajoase - Calitate si performanta garantate de Leasing Automobile

Detalii

CategoriiAuto/moto
TaguriArad, Galati, Leasing auto, masini
Ultima actualizareJoi 2 martie 2017
Vizualizari1642

Voteaza & Distribuie

Descriere

Care este capacitatea reala de rulaj a unei masini? Ce inseamna un pret corect pentru masini second hand de vanzare disponibile prin intermediul unui dealer autorizat? Ce inseamna devalorizarea unui autoturism performant?

Acestea sunt cateva intrebari pe care orice pasionat de masini le considera importante in momentul in care isi doreste sa achizitioneze un autoturism mult mai performant, dar la un pret mult mai redus, prin intermediul ratelor periodice ale sistemelor de leasing financiar.

Contracte de finantare sau credit auto bancar

In pofida unei “experiente precare”, in privinta achizitiei unei masini second hand de vanzare, viitori proprietari ai unui autoturism performant cauta sa colaboreze cu un dealer auto specializat si autorizat in comertul de masini de vanzare la preturi avantajoase, in parteneriat cu firme specializate in diagnoza auto si contracte de finantare pe baza de leasing financiar sau credit auto bancar.

Care este primul pas pentru a determina daca puteti accesa bugetul necesar – prin sistem de finantare – pentru autoturismul dorit?

Am intocmit o lista cu cele mai frecvente intrebari la care sa raspundeti indiferent de firma la care apelati pentru achizitie masini second hand de vanzare:

  • Care este bugetul pe care imi permit sa il aloc pentru achizitia unei masini?
  • Care este suma de bani pe care consider ca imi permit sa o aloc, lunar, pentru cheltuielile aferente achizitiei unei masini?
  • Ce proprietati sau dotari sunt necesare pentru ca masina sa intruneasca preferintele mele?
  • Care este clasa de consum preferata? Dar tipul de transmisie?
Leasing Automobile este una dintre principalele companii din Romania care comercializeaza masini second hand de vanzare si ofera posibilitatea de achizitionare a automobilelor prin sisteme de finantare de tip leasing auto.

Acest lucru determina un sistem eficient de finantare prin care masina dorita poate sa fie a dvs. intr-un timp foarte scurt.

Solutii optime in beneficiul pasionatilor de masini performante

Acest avantaj este disponibil ca membrii fondatori ai companiei Leasing Automobile au inteles ca nu toti clientii isi pot permite sa achite suma integral pentru achizitia unei masini direct de la fabricant sau furnizor auto.

Sistemele de achizitie pentru orice model de masina second-hand in leasing confera sansa unei reduceri substantiale a costurilor datorita finantarilor contractuale de tip leasing. Drept urmare se incheie un contract intre parti si puteti sa alegeti oricare model sau marca din gama de masini de vanzare disponibile in Parc Auto Galati sau Parc Auto Arad.

Leasing Automobile detine parteneriate cu firme de leasing specializate

In portofoliul online al companiei se afla masini second hand performante, verificate periodic de o echipa specializata in ingineria mecanica pentru a determina cele mai profesionale achizitii pentru toti pasionatii de cai putere si performanta auto.

LeasingAutomobile.ro - Diversitate si solutii in cel mai scurt timp

Pentru eficienta si simplitate in procesul de vanzare, achizitionati in cele mai optime conditii, masina dorita daca accesati website-ul: www.leasingautomobile.ro
Telefon:
0741414488 – Galati
0741414466 – Arad