Sari la conținut
Forum Roportal
Varalamare

Barbati urati cu femei frumoase

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Dragi baieti si fete nu exista om urat, uratenia e o iluzie, poate alti sunt urati fata de voi si va mirati ca atrag mai multe fete de ce? pentru ca au suflet, in primul rand o femeie nu se uita doar la frumusetea fizica ci se uita si la cea sentimentala, voi cand alegeti o femeie va uitati ma mult la vrajeala pe care o baga, sau? 


Nu ai cum sa-i elimini pe cei care au bani pentru ca asta e singura explicatie ca o femeie frumoasa sa stea cu un barbat urat.

mai baiatule banii sunt trecatori dar in schimb ramane intelegera

Editat de VLAD1123
  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

aiureala asta de topic, mi-a amintit de o faza petrecuta cu ceva timp in urma. Pe atunci locuiam in alt cartier, mai rasarit, cum s-ar zice, ca sa nu folosesc cuvinte mari. La doar 100 de metri de mine, locuia o tipa bogata si destul de cunoscuta in lumea showbiz-ului.

avea niste apucaturi ciudate, gen - iesea sa duca gunoiul doar in pijamale destul de indraznete, altadata se incumeta sa iasa chiar si in neglije.

O poreclisem "tacanita". Chiar daca eram vecini si ma cunostea din vedere, niciodata n-am salutat-o. N-o faceam deoarece stiam ca unii dintre ei preferau sa fie lasati in apele lor. Incercam sa-i fac pe plac prefacandu-ma ca nu stiu cine este. Uneori cand ni se incrucisau privirile, ne multumeam sa schitam un zambet in semn de salut si nimic mai mult.

Intr-o zi, trecand prin fata casei ei, dam nas in nas in fata portii ei, imi blocheaza drumul lasand de inteles ca vrea sa-mi zica ceva.

Ma uimise atitudinea ei, dar nici n-apuc sa-mi revin din elementul surpriza, imi tranteste:

"  probabil ca sunteti un om bun din moment ce aveti o femeie atat de frumoasa alaturi de dumneavoastra".

Pur si simplu imi luase piuitul. Pe moment ma lasase cu gura cascata, incapabil sa-i dau vreo replica. 

Ma indignase constatarea ei, si as fi vrut sa-i raspund : " de ce, cucuoana? Ma vezi cumva un pic mai frumos decat moartea?", dar n-am mai apucat.

Tacanita ma privise pret de cateva secunde in adancul ochilor, de parca dorea sa-mi scotoceasca sufletul, apoi o roiese rapid in curtea ei.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

"probabil ca sunteti un om bun din moment ce aveti o femeie atat de frumoasa alaturi de dumneavoastra".

 

 

Nici macar nu-i jignire, sa vezi ce-am patit eu. Domnul Blues de fapt, eu m-am spart de ras. :lol:

 

La piscina, cand doar ce eram noi impreuna, unu' se tot dadea la mine. La care vine domnu' meu cocos si ma ia protector de dupa umeri, sa ma scoata din apa. Ala se uita ciudos la noi si ii spune: ''Ba, e ceva dubios ca femeia asta e cu tine. Ori esti plin de bani, ori ai ditai bip!' 

 

De ras a fost faptul ca ala era mult mai in varsta ca omul meu, care e fix cu un an mai batran ca mine, si mai naspet. :rot:

  • Upvote 4

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Barbatii urati cu femei frumoase sunt doar ca au bani, altfel nu exista asa ceva, o femeie misto niciodata nu o sa stea cu unu neatractiv fizic, suntem programati genetic sa ne atraga figuri frumoase care emit trasaturi evolutioniste.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×