Solicita beton hidroizolant pentru constructii rezistente

Detalii

CategoriiCasa/gradina
TaguriBucuresti
Ultima actualizareMiercuri 26 septembrie 2018
Vizualizari1677

Voteaza & Distribuie

Descriere

Inovatiile in constructii se raspandesc destul de repede, dar, in general, foarte multe depind de utilajele si calitatea materialelor folosite. Se foloseste beton hidroizolant in toate locurile ce trebuie ferite de infiltratii, de la propriul camin care trebuie sa reziste mai multe generatii, pana la tuneluri prin care trec mii de masini.

Ce materiale se folosesc la pardoseli?

Fiecare spatiu necesita o pardoseala special gandita. De exemplu, in mediul rezidential sunt trei tendinte: parchet, gresie sau mocheta.

  • Pardoseala turnata, din rasini epoxidice sau poliuretanice, poate fi o varianta mai rezistenta si mai usor de intretinut pentru gresie sau mocheta, mai ales datorita numeroaselor combinatii de culori si tipare ce pot fi folosite pentru a imita materiale clasice sau pentru a decora pardoseala.
  • Pardoselile cu incalzire sunt din ce in ce mai des folosite ca solutie alternativa de incalzire a locuintelor sau a birourilor. Sunt preferate mai ales in spatiile cu pardoseala rece, cum este cea din gresie, beton, dar poate fi folosita sub orice forma de pardoseala, fie si neturnata, situatie in care sistemul de incalzire este mai usor de controlat.
  • Beton hidroizolant este folosit, in general, pentru pardoseli la nivel industrial, dar este potrivit si pentru spatiile deschise sau des circulate. Este doar una din variantele de pardoseala pentru care poti opta, care iti ofera protectie si durabilitate.

Necesitatea unei echipe de profesionisti


Iata motivele pentru care ar trebui sa apelezi la o echipa de profesionisti pentru executarea lucrarilor:

  • Pentru ca ei vor termina lucrarea cel mai rapid, sunt pregatiti cu materiale calitative si cu echipamente potrivite pentru fiecare operatiune in parte.
  • Pentru ca au certificari ISO, ceea ce inseamna ca ai si garantia lucrului bine facut si nu vei avea nevoie de interventii prea curand.
  • Pentru ca poti incepe o colaborare pe termen lung, din vasta oferta de servicii la care sunt buni, vei avea pe cineva cunoscut la care sa apelezi pe viitor.
  • Pentru ca te pot sfatui si iti pot livra produsele necesare daca vrei sa incepi un proiect singur.
  • Pot fi alaturi de tine de la inceputul unui proiect pana la final.

Ce inseamna lider pe piata?


MILUCON este unul din liderii de piata din Romania in ceea ce priveste hidroizolatiile si pardoselile marilor companii, ale constructiilor rezidentiale si ale proiectelor industriale pe care le-au dus la bun sfarsit. Au terminat lucrari in Mall Vitan, la fabrica de rulmenti Koyo din Alexandria, au hidroizolat bazine si terase pentru multe imobile rezidentiale si au realizat pardoseli artistice pentru hoteluri si saloane.

Daca ai nevoie sa protejezi de infiltratii si uzura o suprafata mai mica sau mai mare, pe terasa sau la subsol, ii poti contacta cu incredere si in cel mai scurt timp vei avea o echipa pregatita sa inceapa. Se mandresc cu terasele verzi pe care le-au creat, ca raspuns la nevoia oraselor de mai multe spatii verzi si aer curat, cu pardoselile acrilice in diferite culori si texturi si cu toate cladirile pe care le-au salvat de la degradarea apei.

MILUCON aduce experienta de 10 ani pentru ca lucrarea de care ai nevoie sa fie gata in cel mai scurt timp. Afla mai multe informatii de https://www.milucon.ro si contacteaza-i pentru mai multe detalii despre beton hidroizolant, despre tipuri de pardoseli si hidorizolatii.

Date de contact
Telefon: 0728 116 018
Sediu comercial: Str. Drumul Taberei 87A, București