Sari la conținut
Forum Roportal

4 sfaturi pentru alegerea rochiilor de ocazie

enrique00a

206 citiri

Pentru majoritatea femeilor, alegerea unei rochii de ocazie poate fi o sarcină distractivă și interesantă. De asemenea, pentru altele, poate fi copleșitoare.

Hainele dezvăluie atât de multe despre personalitatea dvs. La o petrecere de seară cu atât de mulți invitați, nu puteți fi niciodată atât de lipsită de griji cu privire la ceea ce purtați.

 Femeile adoră să arate perfect, admirabil și diferit de ceilalți. Le place să fie în centrul atenției la o petrecere. Prin urmare, ele cheltuiesc timp și finanțe ample pentru a obține acea rochie de seară perfectă pe care să o poarte în diferite ocazii, cum ar fi recepțiile de nuntă, dineurile formale și petrecerile de cocktail. Am subliniat mai jos câteva aspecte care vor ajuta fiecare femeie să aleagă rochia de seară potrivită.

Atenție la buget

Înainte de a merge la cumpărături, este esențial să calculați mai întâi suma maximă pe care vă puteți permite să o cheltuiți pe rochii de ocazie. Acest lucru vă va ajuta să vă restrângeți opțiunile și să găsiți o rochie care să fie potrivită, în limita intervalului specificat.

 Prețul este adesea determinat de numărul de detalii din rochie, de țesătură, de ornamente și de colecția designerului din care face parte. Rochiile de seară pot fi scumpe. Cu toate acestea, ar trebui să puneți în balanță prețul cu utilizarea pe care intenționați să o obțineți de pe urma ei.

Gradul de formalitate

Cât de formală este petrecerea de seară la care participați? Ar trebui să alegeți o rochie în funcție de formalitatea evenimentului. Nu este niciodată recomandabil să purtați rochii elegante de nuntă la un eveniment casual.

 Ar trebui să luați în considerare să purtați o rochie de seară lungă care este mai formală la un eveniment cu cod vestimentar de cravată neagră sau la un eveniment pe covorul roșu. Pentru cei care participă la o petrecere de seară la care participă familia și prietenii dumneavoastră, puteți găsi o rochie de seară casual simplă, ușoară și la modă, care poate să nu fie neapărat o rochie lungă.

Alegeți-vă un stil

De la A-line la sirenă și tot ce se află între ele, rochiile de seară pentru evenimente formale sunt disponibile într-o varietate de stiluri.

 Alege rochii de ocazie care se potrivesc cu stilul dvs. și care vă fac să vă simțiți minunat! Ideale pentru aproape toate formele corpului, rochiile A-line oferă o siluetă corectă, dar un stil elegant.

 Aducând eleganță la orice eveniment formal, rochiile cu talie empire și fuste din chifon sunt dragostea unei fete cu forme. De asemenea, ideale pentru multe tipuri de corp, rochiile formale în stil ballgown sunt o modalitate excelentă de a vă canaliza prințesa interioară și de a aduce un aer regal evenimentului formal.

Selectați culoarea potrivită

Un alt aspect care este foarte vital atunci când alegeți rochia de ocazie potrivită este culoarea. Le sfătuim pe femei să opteze pentru culori care se potrivesc bine cu tonul pielii și culoarea părului lor.

 Pentru acele femei care ar putea dori să meargă la sigur, puteți opta pentru rochii de ocazie negre. O rochie de seară neagră cu accesoriile potrivite vă va oferi un aspect atrăgător și încrezător. De asemenea, le sfătuim pe acele femei care sunt neîncrezătoare în ceea ce privește silueta lor să opteze pentru o rochie bogată în culori și confecționată dintr-o țesătură luxoasă.



1 Comentariu


Comentarii Recomandate

Sa-ti placa marfa ce cumperi este esential si sa nu-ti para rau de banii pe care i-ai dat pe ea in caz ca se intampla ceva la eveniment: - un idiot rupe de pe tine si cere scuze ca era beat, l-ai patat cu mancare si va fi de 3 ori mai scump curatatoria chimica decat ai dat pe ea,  l-ai prins in usa masinii si e ruinata, nici de sters praful nu mai e bun ca-i din material modern pentru efecte speciale.   Eu-mi cumpar 3 seturi de imbracaminte pentru un party mai important ca nu se stie ... 

Trebuie sa atraga atentia barbatilor neaparat, altfel nu dai bani pe ea!!!   Sa te aranjeze culoarea si croiala/modelul, nu conteaza daca-i din sezonul trecut, daca iesi cu ea din cabina de probare si se uita la tine lumea, ai castigat deja loteria.     De verificat daca se poate sta pe scaun cu ea si nu simti ca se rupe, unele sint asa de inguste si se mai verifica daca nu se desfac cusaturile laterale, daca merg fermoarele, nasturi nu sint in lipsa, si din astea.   

Negru nu merge mereu si este foarte incomod mai ales daca este si lung.   Se vrea dansa nu de vandut patrunjel, doar una rochie mica/mini elastica este acceptat, nu complicatii cu fundite si alte micute si dragute accesorii atarnanad de peste tot.  Nimic de legat pe ea, nu curea sau cordon, nu decolteu sa cazi prin ea, sa fie gata de imbracat, nu necesita retusare de la fro croitoreasa ca si acele surfilari aici costa cat nu face, mai exact depaseste costul initial. 

Eu-mi cumpar mereu o rochie,  un pantalon cu un top, o fusta si un top dar fiecare bucata are particularitatile personale, nu sint de o culoare sau model.  Stralucesc una din parti sau poseda un element interesant, deschide un dialog, intretine o discutie.       

Partajează acest comentariu


Link spre comentariu
×