Sari la conținut
Forum Roportal

Cele 5 tricouri de bază pe care fiecare bărbat ar trebui să le aibă pentru vară

enrique00a

280 citiri

Fiecare bărbat are nevoie de câteva tricouri de bază în dulapul lui. Ele stau la baza look-urilor casual, sunt ideale pentru stratificare și pot fi perfecte chiar și cu costume sau look-uri puțin mai elegante și sunt piesa vestimentară esențială pentru primăvară și vară.

Tricoul este una dintre acele piese vestimentare fără de care nu ne-am putea imagina lumea. Originile sale datează din secolul al XIX-lea, când muncitorii au decis să-și taie costumele de lucru în jumătate pentru a rezista la temperaturile ridicate din cele mai călduroase luni ale anului. Se spune că prima versiune a apărut în 1898, iar în 1913 a câștigat popularitate când soldații americani au început să o poarte ca parte a uniformei lor.

Apoi au venit filmele, brandurile de modă, tricourile vândute la concerte cu logo-uri și fotografii ale trupei și s-a ajuns la punctul în care tricoul a devenit piesa vestimentară de bază pe care toată lumea o deține în diferite forme, culori și imprimeuri. În acest moment, o garderobă nu este completă fără ele. Deci, care sunt tricourile de bază pe care să le ai în garderoba de vară?

Tricoul alb

Probabil îl cunoști foarte bine pe acesta și îl ai deja în dulap. Tricoul alb din bumbac, cu guler rotund, a devenit popular datorită unor actori precum Marlon Brando și James Dean, dar și pentru că, fiind simplu, poate fi combinat cu toate culorile și poate trece de la casual la semi-formal în funcție de restul hainelor cu care îl combini. Acest tricou nu trebuie să fie nici prea strâmt, nici prea larg, mânecile să cadă la locul exact al brațelor, iar tivul sa fie la înălțimea centurii, deși poți purta variante supradimensionate pentru mai multe look-uri casual și streetwear.

Tricoul cu dungi

Un favorit în special printre francezi, tricoul cu dungi are o influență nautică, făcându-l ideal pentru plajă, piscină sau doar pentru plimbarea prin oraș într-o zi însorită. Varianta alb-albastru este cea mai cunoscută, dar o poți purta în alb-negru precum Elvis Presley sau în diferite culori. Vara, culorile pastelate sunt cea mai bună tendință și le găsești și în acest tip de tricouri pe care le poți combina cu pantaloni scurți sau costume de baie drăguțe.

Tricou Nike emag.ro descopera gama completa de tricouri!

Tricoul imprimat

Cu flori, desene sau modelul tău preferat, tricoul imprimat este o modalitate bună de a adăuga culoare unui look minimalist sau monocromatic, pe lângă faptul că este o piesă vestimentară distractivă și casual. Pentru a-l îmbunătăți trebuie să ții cont de faptul că există culori care funcționează mai bine cu fiecare nuanță de piele, așa că trebuie să le folosești pe cele care ți se potrivesc cel mai bine, altfel poți să arăți palid sau de aceeași culoare ca și haina, ceea ce nu este niciodată măgulitor. Poți alege un tricou Nike întrucât acestea vin cu diverse printuri.

Tricoul cu decolteu în V

Acest stil cu decolteu în V este oarecum controversat, poate arăta foarte bine sau foarte rău, totul depinde de cât de adânc este decolteul și de cum îl combini. Când purtați un decolteu în V, este mai bine să alegeți un guler mai scurt, care să fie mai aproape de propriul gât.

Tricou Nike pe EMAG

Tricoul de concert

Trupa ta preferată poate fi cea mai bună alegere, această piesă vestimentară oferă un stil rock ținutelor tale și atunci când este combinată cu blugi sau pantaloni chino buni, cu pantofii tăi sport albi, poate crea o ținută ideală pentru o întâlnire cu prieteni sau pentru planurile tale de weekend.



1 Comentariu


Comentarii Recomandate

Astea doar pana cand termini facultatea, sau mergi la pescuit in munti sau in oceane!!!   Un barbat care se respecta, are altele in garderoba decat enumerate aici. 

Nici n-as vrea sa vad pe cineva cu tricoul pana la centura si burta afara!!!   poate in sala de gym unde sintem abonati si cate unu care stie ca atrage mai rau ca un magnet se mai si imbraca cu totul la vedere ... aproape.

Cel cu dungi nici in puscarie nu mai este la moda, filmele cu Elvis de acum 100 de ani sint in arhiva Hollywood-ului, le-am vazut in Romania in prima parte al anilor '60 in Romania cand erau rulati in cinematorgrafe de mana a 3-a: - Cluburi Muncitoresti, in Licee pentru elevi de clasa XI-a ca atunci cu atat se termina liceul, iar restul n-ar fi inteles nimic din "Love me Tender" film din 1956  ...  Peste o vreme scurta au aparut filmele Western, iar alea muzicale au cazut in uitare!!!   Nimeni nu dadea Clint Eastwood pe circarul de Elvis Presley in Maramures si aia-s barbati luptatori ca si actorul adorat.   Si cu carpa asta dungata s-a sters deja praful demult.

Tricou cu flori doar cei din clubul LBGTQ imbraca,  un barbat normal la cap isi gaseste alte modele!!!

"V" de la Victory ... reprezinta barbatul daca-l dezbracam sau-l imbracam!!!  N-are probleme ca-i mic sau mare decolteul, rar le poarta pe strada, doar de zile foarte fierbinti de mers la cumparaturi de mancare de pisici, benzina pentru masina de tuns iarba, ingrasaminte pentru pomi si iarba, de carat baloturi de sticlute cu apa din magazin, pe stadion, la plaja, de mers pe jos sa transpire, de tuns iarba se poarta, pe urma stau pisicii pe el ca-i moale!!!

Nu multi dau bani pe tricouri cu muzicieni!  Acolo se poate merge in tricou de care vrea fiecare barbat dar sa nu fie pacat daca i se intampla ceva ca unii-si pierd mintile si la concerte.

 

Partajează acest comentariu


Link spre comentariu
×