Sari la conținut
Forum Roportal
  • intrări
    197
  • comentarii
    9
  • citiri
    12010

Folia autocolanta in zilele noastre

enrique00a

245 citiri

blog-0395805001485518794.jpg

Ti-ai cumparat un apartament nou, la care visai de mult si esti foarte entuziasmat? Nu uita sa te gandesti si la varianta decorarii acestuia, nu este necesar insa, odata facuta aceasta operatiune, cu o folie autocolanta, te vei simti in alta lume!

Aceste produse autocolante te scapa de multe griji

 

In cazul in care te-ai plictisit de decorul monoton al peretilor goi si totusi cauti o solutie simpla, curata si la indemana, ai o solutie! Cu siguranta nu vrei sa fii solicitat la maxim, dar, in acelasi timp, ai nevoie de o schimbare rapida si de efect.

 

Foliile ornamentale pentru pereti sunt special create pentru decorare, cu imagini grafice deosebite.

 

Un perete din casa care are montata o folie autocolanta iti va schimba viata in bine. De asemenea aceasta mai si protejeaza zidul contra impregnarii cu tot felul de urme sau zgarieturi, mai mici sau mai mari. Un astfel de produs este util si in cazul in care ai copii, caci lor le place tot timpul sa se joace prin casa si pot lasa mizerie pe pereti, parintii stiu asta!. Se pot lasa o sumedenie de urme cu degetele prin casa, ceea ce pe parinti ii poate enerva la culme. Cui i-ar placea sa se trezeasca cu pretele din hol plin de pete? Insa cu un autocolant este foarte simplu sa scapi de problema, il tergi iar zidul va arata ca nou, nu o sa mai fie nevoie sa il cureti, stergi direct folia.

 

Insa cel mai mare beneficiu pe care il poate aduce folia autocolanta este acela de a proteja foarte bine contra murdariei si zgarieturilor. Se poate intampla la orice ora din zi sau din noapte ca peretele unei camere sa se zgarie pentru ca il atingi de suprafata rigida a cheilor. Aceste produse de decor se monteaza foarte simplu de catre tine sau, daca nu esti sigur, poti apela la un specialist. Incearca sa cumperi folie autocolanta direct de la producatori care iti pot oferi reduceri semnificative de pret sau oferte speciale, in functie de numarul de bucati pe care le doresti.


×