Un club sportiv pentru cei care stiu sau vor sa invete sa danseze

Un club sportiv pentru cei care stiu sau vor sa invete sa danseze

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriCursuri de dans, dans, dansul mirilor, dansuri de societate
Ultima actualizareMiercuri 27 iulie 2022
Vizualizari64

Voteaza & Distribuie

Descriere

Multi tineri aleg o anumita muzica, se inchid in camera lor si se lasa condusi de instinct: danseaza dupa propria lor viziune sau in legea lor, cum se spune. Uneori prinsi de ritmul muzicii se lovesc de pat, de dulapuri asa de tare, incat dupa aceste lectii de dans le apar vineteli pe tot corpul, cu toate acestea, cand merg in discoteca nu pot dansa asa cum au vazut ei dansand pe X sau pe Y. In timp ce modelele lor rup ringul de dans, ei se impiedica in proprii pasi si din cand in cad se uita prin sala sa vada daca nu sunt cumva de rasul lumii. Cine invata singur sa danseze intr-un spatiu ingust, improvizat greseste.

Mai intai, este nevoie de o mana sigura de profesionist care sa conduca pasii persoanei nesigure pe ea insasi. Exista un cod al bunelor maniere si in dans si un instructor din sistem, profesionist va face o initiere corecta in tainele acestuia. In al doilea rand, este nevoie si de spatiu suficient si adecvat: un loc generos de piruete si de miscari, in care oamenii sa nu se mai loveasca de obstacole. Un club sportiv dispune si de profesionisti capabili sa ofere lectii de dans modern, sportiv si alte categorii de dansuri, dispune si de spatiul potrivit, dar si de muzica bine aleasa. Toate aceste elemente compun un cadru in care cursantii invata sa isi invinga teama si sa se lase condusi de linia melodica si de tot ceea ce au invatat.

Dancevision.ro este site-ul oficial de prezentare al celor mai buni instructori de dans. Cu multa empatie si rabdare invata fiecare cursant in parte sa stea drept, sa se poarte cuviincios in timpul dansului si sa isi puna in valoarea toate calitatile fizice si cea mai frumoasa parte a corpului sau. Aici sunt adusi copiii care tintesc performanta. Ei sunt dispunsi sa isi sacrifice copilaria numai sa fie pe scena si sa bucure spectatorii cu felul in care reusesc sa cucereasca scena. Tot la acest club vin si persoanele ingrijorate de faptul ca au luat in greutate si ca le este foarte greu sa slabeasca. Pe de alta parte, se tem si de operatiile de micsorare a stomacului si de medicamentele distribuite pe internet, ci vor sa slabeasca sanatos si natural.

Dancevision.ro ii poate ajuta prin urmatoarele servicii:

1. Consultanta nutritie. Toate greselile legate de ingrasare de aici pleaca si sunt combinate cu inactivitate. In cazuri mai rare obezitatea apare ca o boala provocata de disfunctii ale unor glande sau organe, dar ceea ce se afla in farfurie si mai ales cat se afla in ea reprezinta baza. Specialistii de la salonul sportiv prezentat mai sus initiaza oamenii intr-o alimentatie sanatoasa si ii ajuta sa renunte la gustarile dintre mese, la sucurile dulci, la fainoase si dulciuri si la alte obiceiuri nesanatoase.

2. Cursuri de fitness care inseamna ore de miscare pe muzica fara pauza, multa transpiratie si arderea caloriilor in plus.

3. Cursuri de dans pentru ca se poate slabi sanatos dansand. Din 2006 pana in 2022, profesionistii salonului sportiv au acumulat experienta necesara instruirii corespunzatoare a cursantilor de orice varsta care iubesc dansul. In afara copiilor care isi doresc sa faca din dans o profesie si sa ajunga la performanta, pot veni la cursuri si viitorii miri.

Se stie ca momentul lor de la nunta acesta este: dansul mirilor, atunci cand scena este iluminata, plina de fum si de artificii si toata lumea ii urmareste pe cei doi si ii aplauda. Nu este drept ca un asemenea moment sa nu fie pregatit temeinic cu specialisti! Un prieten nu va avea atata tarie sa insiste pe fiecare detaliu pana cand sincronizarea este perfecta, iar fiecare schimbare de ritm se regaseste in schimbarea ritmului miscarilor. Dansul mirilor se pregateste cu 2-3 luni inainte de fericitul eveniment, de aceea, cei care au nunta in toamna acum este cazul sa se inscrie la cursuri. Tarifele pentru fiecare serviciu se afla pe site, prin urmare, solicitantul stie de la inceput ce suma sa pastreze pentru lectiile de dans.

Cine mai poate lua lectii de dans?

Adolescentii inaintea primei iesiri la discoteca sau la club. Prejudecata ca oricine se pricepe la dans este foarte paguboasa. Dansul presupune si talent, si munca, dar si stiinta. Instructorii de dans valorifica potentialul talent si vin cu stiinta lor si cu stabilirea unui regim adecvat de munca. Instructorul de dans rationelizeaza toate aceste ingrediente ale reusitei asemenea unui profesor bun, pana cand cursantul invata sa le gestioneze singur. Un dans reusit inseamna ore de pregatire intensa pe muzica pe care persoana/perechea sau grupul respectiv va/vor evolua.

De pilda, cineva urmeaza sa mearga la o petrecere cu tematica greceasca. El nu se va duce in acel loc nepregatit, mizand pe ideea ca merge si asa si ca va prinde miscarile din mers, ci va aloca timp pregatirii si se va inscrie la un curs special in cadrul scolii de dans prezentate mai sus. In afara celor care doresc sa faca o cariera din dansuri, a mirilor care isi pregatesc dansul impreuna si al adolescentilor care vor merge la primul lor bal, pot veni la cursurile de dans oameni care urmeaza sa isi sarbatoreasca ziua de nastere sau sa participe la cununia cuiva drag, tinerii care isi sarbatoresc majoratul, parintii care isi vor casatori copiii si vor sa danseze modern, fiindca simt ca nu mai fac fata noului stil de dans.

Instructorii sunt gata sa impartaseasca oricui doreste cunostintele lor.