LexCars.ro – Achizitioneaza Mercedes-Benz CLS – Performanta si eleganta pe 4 roti

Detalii

CategoriiAuto/moto
Tagurimasini, masini de vanzare, masini rulate, masini second hand, Mercedes Benz
Ultima actualizareJoi 11 mai 2017
Vizualizari1581

Voteaza & Distribuie

Descriere

Pasiune sau necesitate, achizitionarea unui autoturism a devenit o chestiune esentiala in zilele noastre. Lex Cars este un dealer autorizat care comercializeaza masini rulate din gama premium, precum Mercedes-Benz CLS si numeroase alte modele de masini noi, cu posibilitate de finantare de tip leasing financiar sau operational si credit auto bancar.

Ce sunt masinile rulate premium?

Masinile rulate sunt autoturisme care functioneaza in cele mai bune conditii. Catalogul online LexCars.ro va pune la dispozitie o gama variata de masini rulate, de lux.

Piata vanzarilor de masini rulate este suprasaturata de persoane neautorizate si de cele mai multe ori neserioase. Pentru siguranta si acuratetea detaliilor tehnice si estetice, vizionati si achizitionati o astfel de masina doar din parcurile autorizate, pentru a evita cheltuielile suplimentare de reparatie.

Lex Cars este unul dintre principalii dealeri autorizati din Romania care se ocupa cu vanzarea de masini rulate si noi, un dealer autorizat care asigura servicii complete pentru achizitia unui autoturism: consultanta si prezentare, finantare, atunci cand este cazul, si servicii complete de logistica (identificare, omologare, inmatriculare).

Cine isi poate achizitiona o masina rulata?

Varianta achizitionarii masinii Mercedes-Benz CLS rulate este posibila pentru oricine isi doreste un automobil, cu plata pe loc sau cu posibilitati de finantare, precum programul leasing masini rulate, pe care Lex Cars il propune inclusiv pentru gama variata de masini de lux disponibile la vanzare.

Finantare masini rulate

Programul de leasing masini rulate este la indemana oricui are nevoie de finantarea in vederea achizitionarii unui autoturism. Un profesionist printre companiile de profil din Romania, Lex Cars asigura programul de finantare prin intermediul firmelor partenere intermediare specializate, care asigura clientilor doua tipuri de leasing: operational si financiar.

Este recomandat cel de-al doilea tip de leasing (financiar), acesta presupunand achizitionarea de masini rulate printr-un imprumut rambursabil sub forma de rate periodice.

Pentru detaliile privind conditiile de acordare a finantarii pentru Mercedes-Benz CLS (acte necesare si alte mentiuni importante) accesati parcul auto online sau luati legatura telefonic cu unul dintre consultantii companiei.

Ce include serviciul oferit de Lexcars.ro?

Reprezentatii companiei Lexcars sunt adevarati experti care va vor insoti pe tot parcusul procesului de cumparare a unei masini rulate premium sau noi.

Astfel, achizitionarea unei masini de import devine un protocol respectat, clientul constatand ca nu este nevoie sa efectueze demersurile obositoare privind alegerea autoturismului potrivit.

Specialistii Lex Cars se vor ocupa de toate demersurile necesare cumpararii unui automobil:
  • Consiliaza clientii - Stabilirea bugetului si finantarea prin programul de leasing atunci cand este solicitat, identificarea nevoilor si preferintelor clientilor;
  • Cautarea autoturismului rulat ales de client;
  • Verificarea masinii rulate – Consultantii comapaniei furnizeaza toate informatiile necesare privind starea automobilului (numarul real de kilometri parcursi, starea tehnica si estetica, daca acesta a fost implicat in accidentente etc.);
  • Transportul si serviciile de logistica – Lex Cars livreaza rapid si in siguranta masina rulata premium si asigura serviciile de omologare, identificare si inmatriculare.

Procesul achizitionarii unei masini rulate este unul lung si costisitor, atunci cand sunteti nevoit sa va ocupati singur de acest lucru.

Pentru a va convinge de profesionalismul companiei Lexcars, accesati website-ul www.lexcars.ro, unde veti identifica toate serviciile asigurate de consultantii care va stau la dispozitie pentru a facilita simplificarea procesului de achizitie a unei masini rulate.

Date de contact
Telefon: 0745145250, 0365455102
Mail: office @ lexcars.ro