Milucon.ro – Transforma orice interior intr-un loc inedit prin montarea de pardoseli decorative

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Taguripardoseli
Ultima actualizareVineri 26 mai 2017
Vizualizari1492

Voteaza & Distribuie

Descriere

Specialistii in arhitectura au introdus o noua metoda prin care dau viata interioarelor. Este vorba despre montarea de pardoseli decorative. Specialistii din cadrul companiei Milucon asigura astfel de servicii la cele mai inalte standarde pentru montarea de pardoseli decorative la preturi avantajoase. Cele mai moderne caracteristici ale proiectelor de amenajari interioare implica servicii de montare pardoseli decorative, destinate initial spatiilor comerciale, dar care astazi suprind interioarele caselor particulare, fiind solutia ideala care inlocuieste montarea de gresie, piatra naturala sau marumura.

Rasina epoxidica – Descopera secretul podelelor avangardiste

Montarea de pardoseli decorative se realizeaza printr-un procedeu tehnic complex. Aspectul decorativ al podelelor este dat de un material special numit rasina epoxidica. Acest material se toarna efectiv pe podea, iar apoi este modelat in functie de preferintele clientlilor. Pe langa rolul estetic, rasina exposidica este si un foarte bun hidroizolant. Este recomandata pentru finisarea podelelor din baie, bucatarie, pivnita sau piscina. Specialistii care folosesc acest material in constructii sustin faptul ca in cazul in care apa dintr-o incapere ajunge pe podeaua finisata cu rasina epoxidica, aceasta nu se infitreaza in pardoseala, ci ramane la suprafata. Mai mult, aspectul podelei ramane intact chiar si dupa indepararea lichidului.

Specialistii Milucon monteaza pardoseli decorative de foarte buna calitate

Compania Milucon ofera servicii complete pentru montarea de pardoseli de diferite tipuri, indiferent de anvergura proiectelor tale. Specialistii companiei detin toate calificarile profesionale necesare astfel incat realizeaza montajul de pardoseli decorative in cele mai eficiente conditii. Procedeul de lucru este destul de simplu. Initial, suprafata pe care se monteaza o pardoseala decorativa este curatata eficient. Urmatoarea operatiune consta in turnarea rasinei epoxidice si intinderea materialului pe toata suprafata podelei.

Al treilea pas presupune aplicarea unui grund de amorsare. La final, suprafata se lasa la uscat, iar apoi se toarna un strat de vopsea, care va crea efectul dorit pe pardoseala decorativa. In functie de imaginatie, in timp ce vopseaua se usuca, pe podea pot fi inserate bucati de piatra de rau, scoici, sticla pisata sau orice alt material care sa ofere pardoselii un aspect inedit. Procesul se incheie prin turnarea unui strat alt de rasina epoxidica transparenta autonivelanta care, dupa aplicare, trebuie lasat sa se usuce timp de minimum de 24 de ore.

Specialistii Milucon garateaza ca in maximum trei zile interiorul din orice spatiu va avea un alt aspect, de care va puteti bucura ani de-a randul. Studiile au aratat ca rezistenta pardoseilor decorative tratate cu rasini epoxidice este foarte ridicata. Dincolo de aspectul estetic, podelele decorate cu rasina epoxidica au si calitati termoizolante. Specialistii le recomanda datorita faptului ca mentin caldura in interiorul incaperilor in care au fost montate, iar intretinerea este destul de simpla si nu implica procedee complexe fata de alte tipuri de materiale care se monteaza pe pardoseli precum gresia, marmura sau granitul.

Milucon.ro – Cel mai important partener dedicat serviciilor de montare pardoseli si pentru lucrari de hidroizolatii

Detalii suplimentare despre serviciile pe care compania Milucon le asigura puteti obtine accesand website-ul www.milucon.ro Sau la numarul de telefon: 0766419049.