Angajarea unei firme de pompe funebre

Detalii

CategoriiSocial
TaguriBucuresti, Casa Funerara, inmormantare, Pompe Funebre, sicriu
Ultima actualizareJoi 22 iunie 2017
Vizualizari1320

Voteaza & Distribuie

Descriere

Exista o serie de cazuri de accidente de circulatie sau de munca care se petrec destul de des printre romanii plecati in strainatate. Exista cazuri in care in urma unor astfel de accidente victimele scapa cu rani usoare, insa exista si cazuri care se soldeaza cu decedati. In astfel de cazuri, intra in discutie repatrierea persoanei decedate in tara natala. Un astfel de process este unul destul de complicat si de durata si se recomanda in general sa apelati la firme funerare, care va pot da siguranta ca procedura va fi finalizata corespunzator, iar serviciile vor fi legale.

S-au intalnit o serie de cazuri in care familiile indoliate au fost pacalite de intermediari si avocati italieni cu mandate din partea asa zisului Consulat al Romaniei din diverse tari, pe motivul ca se vor ocupa de tot ceea ce tine de despagubirea si repatrierea persoanei decedate. Procedura intermediarilor, din spusele familiilor pacalite, ar fi fost urmatoarea: dupa stabiliriea decesului persoanei implicate intr-un accident de circulatie, familia acestuia cu domiciliul in tara era vizitata de un asa zis "consultant" al unui cabinet de avocatura din tara in care a survenit decesul, care se oferea sa-i ajute cu bani pe oamenii aflati in nevoie. Chiar daca rudele decedatului ar fi avut vreo indoiala asupra persoanei respective, aceasta era spulberata instantaneu cand aflau ca este un reprezentant al Consulatului Romaniei in tara respectiva care se ocupa de astfel de cazuri.

In schimbul sumelor platite "consultantii" le cereau oamenilor sa semneze acte prin care ii imputerniceau sa le reprezinte interesele in relatiile cu institutiile din tara in care s-a intamplat accident, pentru a primi diverse despagubiri si de asemenea pentru a-I pune in legatura cu firma care sa se ocupe de repatriere. Ce nu stiau oamenii este faptul ca in baza acelor mandate "consultantii" castigau sume de cateva ori mai mari decat cele oferite, iar firmele recomandate solicitau sume destul de mari, cu mult mai mari decat s-ar percepe in mod normal in astfel de situatii.

De aceea se recomanda ca fiecare familie indoliata, odata aflata intr-o astfel de situatie, sa se ocupe personal de angajarea unei firme de pompe funebre Bucuresti, care sa se ocupe de intreaga procedura ce o presupune decesul unei persoane plecate peste hotare. Exista zeci de astfel de cazuri in care familiile au fost inselate de catre persoane “binevoitoare”. Exista o serie de firme funerare in Bucuresti dintre care puteti alege personal, care pe baza recomandarilor sa se ocupe de tot ceea ce tine de repatriere si restul serviciilor, fara ca dumneavoastra sa trebuiasca sa depuneti cel mai mic efort. Exista o serie de documente si avize ce trebuiesc obtinute in astfel de situatii si este normal ca o familie ce nu s-a ocupat de asa ceva vreodata, sa nu stie exact ceea ce trebuie facut. Insa exista firmele funerare care va pot sfatui ce trebuie facut si care se pot ocupa de la inceput la final de tot ce tine de repatriere, de la obtinerea documentelor si avizelor necesare si pana la ultima parte cea care tine de inmormantare si de pomana persoanei dragi trecute in nefiinta.

Din pacate, desi vorbim de situatii nefericite precum este decesul, inca exista persoane rau intentionate care cauta sa profite de familiile indurerate char si in astfel de momente. De aceea, desi uneori ajutorul oferit poate parea bine intentionat, este de preferat sa incercati sa va axati spre o firma aleasa personal, si in urma recomandarilor familiilor care au mai colaborat cu astfel de firme. Incercarea de a te ocupa singur de o astfel de procedura te poate duce la costuri destul de mari si poate intarzia repatrierea, avand in vedere ca nu unosti legile tarii in care a survenit decesul. O firma funerara are colaborari si conexiuni in toate tarile, astfel incat totul sa se desfasoare cat mai repede posibil si la costuri cat mai avantajoase pentru familie. Pentru detalii suplimentare, accesati https://www.funerare-rainbow-dorobantu.ro sau utilizati urmatoarele date de contact:

Program: Non Stop
Telefon: 0753.30.40.50
Adresa: Bucuresti, Str. Leaota nr. 14,
Oras/Sector: Bucuresti, Sectorul 6