Ai la dispozitie cosurile de fum sigure, furnizate prin firma: Seminee-mol.ro

Detalii

CategoriiCasa/gradina
TaguriSeminee
Ultima actualizareSambata 1 octombrie 2016
Vizualizari1300

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cosurile de fum reprezinta o componenta esentiala a instalatiei de incalzire, avand rolul de evacuare a gazelor, sigur si lejer. Arderea combustibilului pe timp de iarna este mult mai densa, in acest fel aveti nevoie de cosuri de fum calitative, iar pretul sa fie ieftin.

Daca la intrebarile dumneavoastra, va gasiti raspunsurile alaturi de noi, consideram ca ati gasit solutia de care aveati nevoie, firma Seminee-mol.ro stie ce aveti nevoie. Asadar, cand ne gandim la cosuri de fum, cel mai important aspect consta in mintarea burlanului, astfel incat acesta sa aiba un traseu cat mai scurt, in panta, devieri putine, pentru combustibilul lemnos recomandat este un unghi de aproximativ 45 grade. Seminee-mol.ro se preocupa de calitatea cosurilor de fum furnizate, deoarece nu ne dorim depuneri de funingine, riscul fisurilor, sau alte devieri. Siguranta isi are coltisorul ei alaturi de dumneavoastra, odata ce ati ales sa colaborati cu noi.

Preturi si avantaje sporite pentru clientii firmei Seminee-mol.ro


Seminee-mol.ro va ofera o gama variata de cosuri de fum de unde puteti alege ceea ce se potriveste cu constructia casei dumneavoastra. Preturile unui cos de fum variaza in functie de caracteristicile pe care le are si materialele din care este fabricat. Daca doriti sa vizualizati manualul de proiectare al unui cos de fum, acesta este posibil doar pe site-ul firmei noastre. Indiferent de forma, design-ul semineului, acesta are nevoie si de un evacuare a gazelor, realizabila cu ajutorul unui cos de evacuare a fumului din interiorul incaperii.

Afla alaturi de Seminee-mol.ro care este importanta cosului de fum pentru locuinta ta:

  • - Daca ne referim la importanta cosului de fum trebuie luat in calcul aspectul sigurantei, deoarece in ultimul timp tot mai multe explozii au avut loc din cauza imposibilitatii evacuarii gazelor, fie din cauza amplasarii gresite a cosurilor de fum, fie din cauza infundarii cu praf a acestora. Oricare ar fi motivul, firma noastra asigura o realizare si aplicare a cosurilor de fum in parametrii tehnici, fara erori pe termen lung.
  • - Gazele toxice trebuie evacuate, altfel produc boli pulmonare, asadar pentru cosuri de fum de calitate, care sa reziste in timp, acestea trebuie sa fie realizate din ceramica, segmente de beton calitative, alaturi de o estetica placuta.
  • - Alaturi de varianta din ceramic a cosurilor de fum, dispunem si de cosuri de fum din inox, combinat cu table oteloasa. Acest tip de cos il recomandam cladirilor moderne, fiind mult mai fiabile. Orice model ati alege, firma noastra isi va duce la bun sfarsit proiectul cu atentie si profesionalism.

Pe langa cosurile de fum din inox sau ceramica, Seminee-mol.ro, va ofera servicii de montaj si intretinere la cele mai bune preturi. Toate acestea va sunt oferite atat in orasul Craiova, cat si in intregul judet Dolj. Ne-am dorit extinderea firmei, pentru ca fiecare dintre clientii nostri sa aiba acces la serviciile noastre.

Achizitionarea cosurilor de fum?


Echipa noastra se ocupa de tot:
Seminee-mol.ro a pus la dispozitia clientilor sai o platforma online, unde tot ce trebuie sa faceti este sa plasati o comanda online la numarul de telefon: 0744394363 disponibil consilierii clientilor. Indiferent de ora, noi va suntem alaturi si va sprijinim deciziile.
Multumim pentru timpul acordat!