Amenajarea localului pentru petrecerea de botez

Detalii

CategoriiDivertisment
Taguripatiserie, Prajituri de casa, sala botez, tort, torturi botez
Ultima actualizareVineri 31 iulie 2015
Vizualizari1601

Voteaza & Distribuie

Descriere

La fel ca şi în cazul nunţilor sau a petrecerilor de zi de naştere şi botezul unui copil este un eveniment special şi inedit şi merită toată atenţia şi organizarea din lume pentru a ieşi cât mai aproape de perfecţiune. O asemenea sărbătoare în familia celui creştinat este cât se poate de frumoasă şi de plină de emoţie. Pe lângă faptul că micuţul va fi creştinat la biserică, unde va fi sprijinit de familie şi de naşii de botez, se consideră a fi esenţială şi petrecerea de botez care este cireaşa de pe tort a întregii festivităţi. Acest eveniment este de cele mai multe ori sărbătorit cu surle şi trâmbiţe şi prin urmare, sala în care va avea loc petrecerea trebuie să fie amenajată cât se poate de frumos.

Tortul de botez - piesa de rezistenţă a unei petreceri de botez

Pe lângă ideea în sine de aranjare a localului în care se va desfăşura activitatea de pe urma botezului celui mic este importantă comandarea celui mai frumos tort în cinstea copilului. Acest tort de botez trebuie să fie unic şi să se potrivească cu tema întregului eveniment. De asemenea, trebuie să indeplineasa mai multe criterii: sexul copilului ce a fost botezat, numărul de invitaţi la petrecere, dar şi preferinţele părinţilor în ceea ce priveşte decorarea şi conţinutul acestuia. În capitală, găseşti tort botez Bucureşti în cele mai în vogă cofetării şi patiserii, în funcţie de sector şi de recomandări sau de preferinţele familiei.

Prăjituri şi fructe din abundenţă

Chiar dacă tortul de botez este piesa de rezistenţă a întregii zile de sărbătorire a celui mic, de asemenea amenajarea meselor la care vor sta invitaţii se poate face cu ajutorul unor dulciuri alese atent şi care să se potrivească cu tema generală a petrecerii. Prăjiturile şi bomboanele sunt printre cele mai bune variante dintre care poţi alege pentru a împodobi mesele din localul ales. Alegerea unor bomboniere sau fructiere frumoase pentru dulciuri şi pentru fructe pot să facă din întreg decorul un element şi mai atractiv pentru atmosfera generală. Aşadar, dacă nu ştii exact ce să alegi pentru decorul meselor invitaţilor la botez, ai putea să iei în calcul produsele de patiserie care vor face în permanenţă cu ochiul la toată lumea. Ce poate fi mai potrivit pentru o petrecere de botez decât unele dulciuri şi un bufet rece la intrare cu prăjituri pe alese?

Pe lângă florile ce pot trona pe masă într-un aranjament deosebit şi elegant, acadelele şi ciocolata de diferite tipuri pot fi lucruri ideale pentru suprinderea invitaţilor. Există atât de multe forme şi arome diferite de asemenea dulciuri ce pot fi aşezate direct pe mesele din sala de petrecere sau într-un colţ special amenajat pentru îndulcire. Însă, nu numai dulciurile şi fructele pot sta drept centre ale atenţiei pentru fiecare masă în parte, ci de asemenea şi băuturile de la petrecerea de botez trebuie să fie asortate şi de diferite tipuri. Mai ales în cazul în care la o asemenea festivitate vor fi prezenţi şi alţi copii, organizatorii trebuie să se ocupe şi de aranjarea şi punerea la dispoziţie de băuturi potrivite pentru fiecare în parte.