Știi ce este o astrogramă personalizată?

Știi ce este o astrogramă personalizată?

Detalii

CategoriiStiinta
Tagurihoroscop
Ultima actualizareJoi 15 iunie 2017
Vizualizari952

Voteaza & Distribuie

Descriere

Dacă nu ai auzit încă de astrogramele personalizate, sau pur și simplu îți sună doar vag familiar, nu este nicio problemă. Puțini știu! Ne ciocnim zi de zi de horoscop și predicții, precum și alte tipuri de previziuni, însă puțini știu că astrogramele personale sunt de fapt partea științifică din domeniul astrologiei. Poate că vă este mai cunoscută denumirea de hartă natală, pentru că despre ea vom vorbi în acest articol din vastul domeniu al astrogramelor personalizate.

Ce este mai exact astrograma natală?

Harta natală, sau astrograma natală, așa cum mai este ea cunoscută, este o diagrama care reflectă, în urmă unor calcule făcute de către astrologi, poziția planetelor și caselor la momentul nașterii noastre. Trebuie menționa de la bun început că pentru orice tip de astrogramă personalizată, sunt necesare 5 elemente esențiale:

  • Numele persoanei
  • Sexul persoanei
  • Data nașterii
  • Locul nașterii
  • Ora nașterii.

În funcție de aceste coordonate, astrograma natală a unei persoane este unică, neputând exista două persoane în toată lumea care să îndeplinească toate aceste criterii simultan.

Cum te ajută o astrogramă natală în viața de zi cu zi?

Așa cum e menționat mai sus, astrograma natală se bazează pe niște coordonate unice ale persoanei în cauză. Spre deosebire de horoscopul clasic, altă componentă a astrologiei, care se bazează strict pe data nașterii, aferentă unei zodii, astrograma natală merge mult mai în amănunt.

Ce relevă o astfel de astrogramă:

  • Caracteristici ale personalității
  • Profilul emoțional
  • Latura intelectuală
  • Elemente de interes pentru carieră
  • Caracteristici ale relației cu persoanele din viața individului

Desigur, acestea nu sunt decât liniile generaliste ale unei astfel de interpretări bazate pe astrograma unei persoane. Un studiu mai aprofundat al hărții natale relevă elemente specifice destinului, domeniile de interes și menirea lor în viața persoanei, obiectivele vieții sale, etapele specifice evoluției, soluții pentru problemele actuale precum și lecții de viață aferente alegerilor făcute.

La cine apelezi pentru o astrogramă personalizată?


Nefiind vorba de un simplu horoscop generalist, astrogramele natale pot fi solicitate doar astrologilor experimentați, care știu să interpreteze o hartă natală și să îți ofere detalii semnificative pentru viața ta. Un exemplu pozitiv este site-ul Zenivers.ro, unde în pagina specială dedicată astrogramelor personalizate poți găsi mai multe informații despre fiecare tip de astrogramă în parte, inclusiv cea natală, precum și un formular foarte simplu de formulat.

Prin completarea unui astfel de formular, practic, solicitați o astrogramă personalizată, care va fi interpretată în mod cuprinzător de astrologul Zenivers.ro, urmând ca pentru mai multe detalii să îl puteți contacta direct.